morka
Fanka BB :)
Nic się nie martw może maluszek odpoczywaMarwtię się bo nie czuję młodego od rana w ogóle, wczoraj bardzo słaboW ogóle odkąd mam to dietę mam wrażenie, że czuję go dużo mniej
Jak na ten tydzień ciąży ruchy powinnam miec juz wyraźne a niestety nie są
[/COLOR]
Zwariuję normalnie.[/B][/I]
Moje też wcale nie jest aktywne w ciągu dnia.Co do służby zdrowia w Islandii podobno są na 3 miejscu ( dla porownania Polska na 26
) Ja w Islandii miałam do czynienia z dentystą tylko:-(to mnie wtedy terminy powaliły na kolana:-( ale wyjęczałam i mnie przyjęli
Jeśli chodzi o kolejki mnie do dzisiaj raz przepuściła młoda dziewczyna u lekarza a kolejkowiczki chciały ją zjeść
ale nie powiem było to miłe że są jeszcze tacy młodzi:-)Wczoraj się pocieszałam że moje napady głodu pojawiają się sporadycznie ale chyba zaczęły się na dobre:-( Normalnie z głodu mnie zaczyna trzepać jakbym tydzień nie jadła tak ze dwie godz. po śniadanku. Najgorsze jest to że wogóle nie mogę się najeść:-( i łapy mi latają jak w derlice.
Dużo zdrówka cierpiacym
:-) I miłego dnia
nie wiem co w nią wstąpiło w aucie zasnęła od razu może śpiąca była ale przeszła sama siebie 
a mąż niby źle pit wypisany
wogóle jakaś w ciąży się leniwa zrobiłam bo tak to jak słońce wyszło to już mnie nie było na spacerek ze synkiem ba nawet jak pokropiło to i tak wyszłam a teraz
co się ciesze że mam miesko z urodzinek co tylko tyle aby ziemniaki i sosik zrobić
bo nawet za gotowanie nie chce mi się zabrac
jak już zaczne to ok ale z jakim lenistwem się za to biore