reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

Wiecie jak patrzę przez okno i widzę, że ciągle pada i chyba nie ma zamiaru przestać to chandra mnie nabiera. :-:)-:)-(Jutro wracam do pracy po tygodniowej nieobecności, ciekawe co zastanę, czasami to się zastanawiam co ja tam jeszcze robię, ale z drugiej strony w domu też mi źle:-(. Siedzę sama, Tom ogląda tv ,a ja nawet nie mam siły zjeść ciasta, które upiekłam.... pachnie zabójczo. Tak się zastanawiam, jak sobie poradzę z drugim dzieckiem, przerasta mnie to. Czuję się jak słoń, a gdzie tu do stycznia?:-:)shocked2:

reklama
Joasia S to gratuluje chłopczka, u mnie dla odmiany bedzie dziewuszka:))))
Ciekawa jestem jak to bedzie z tym urodzeniem:)hehe, czy sie zalapiemy jeszcze na stary rok? mi w sumie wsyztko jedno czy styczen czy grudzien, ale jakbym miala wybor czy rodzic o 2 tyg za wczenie czy 2 za pozno to wole w 38tyg niz w 42gim.

A ja wolałbym jednak w 2010 roku :) dziecko nie ma wtedy roku do tyłu i nie jest najmłodsze..z osób które mają już dzieci twierdzą że lepiej na poczatku roku urodzić, bo wtedy do szkoły nie musi czekać całego roku dziecko,,
Ale to nie odnas zależy :) jak doczekam do sylwestra to potem okna umyje :) i pójde rodzić ;)
Ale już się stresuje .. w szkole rodzenia mieliśmy wycieczkę na porodówkę :)coś strasznego :)

Dzien dobry Dziewczynki!

Melduje, ze jestem od wczoraj OBRONIONA LICENCJATKA FILOLOGII WLOSKIEJ:tak::laugh2::-):-D:rofl2::tak::laugh2::-):-D
na ocene 5 hihihihihi nigdy takiej nie mialam z obron
Na razie edukacje koncze, moze za 2 lata zbiore sie do kupy na mgr, ale raczej 10 lat studiowania mi poki co wystarczy.
Nie dotarlo do mnie jeszcze, ze nie musze sie juz uczyc. Ale pewnie od jutra zacznie mi czegos brakowac:szok::szok::szok:
Mojego G dzis odstawilam na lotnisko, ja postanowilam zostac jeszcze 2 tygodnie w Wawce, bo szczerze mowiac to nic nie zdazylam zrobic poza nauka i jazdami do Lodzi i egzaminami. A musze jeszcze nadrobic kilka zaleglosci towarzyskich:cool2:
Naprodukowalyscie od groma i ciut ciut przez ten tydzien. Czesciowo mniej wiecej nadrobilam, ale jeszcze mi zostalo.

Dzien dobry Dziewczynki!

Melduje, ze jestem od wczoraj OBRONIONA LICENCJATKA FILOLOGII WLOSKIEJ:tak::laugh2::-):-D:rofl2::tak::laugh2::-):-D
Na razie edukacje koncze, moze za 2 lata zbiore sie do kupy na mgr, ale raczej 10 lat studiowania mi poki co wystarczy.
Nie dotarlo do mnie jeszcze, ze nie musze sie juz uczyc. Ale pewnie od jutra zacznie mi czegos brakowac:szok::szok::szok:
Mojego G dzis odstawilam na lotnisko, ja postanowilam zostac jeszcze 2 tygodnie w Wawce, bo szczerze mowiac to nic nie zdazylam zrobic poza nauka i jazdami do Lodzi i egzaminami. A musze jeszcze nadrobic kilka zaleglosci towarzyskich:cool2:
Naprodukowalyscie od groma i ciut ciut przez ten tydzien. Czesciowo mniej wiecej nadrobilam, ale jeszcze mi zostalo.

No to gratulacje moja droga :-):-):tak::-D:laugh2::laugh2::yes: Piątka brawo!!!:rofl2::happy::-);-):cool::rolleyes2:Odpoczywaj teraz kobietko, a nauki Ci będzie brakować, tak jak brzucha, gdy już urodzisz:-)

Dzien dobry Dziewczynki!​

Naprodukowalyscie od groma i ciut ciut przez ten tydzien. Czesciowo mniej wiecej nadrobilam, ale jeszcze mi zostalo.​
gratuluję:-):-):-)

Karoli - ogromne gratulacje!!!!! ;-);-);-);-):laugh2:Brawa!! Wielkie brawa!!
Nalezy cie się mega relaks :tak:Widze, że udało ci się dodatkowo G odesłac do domku (a to miałaś w planie) a sama te 2 tygodnie nadrobisz co trzeba i odwiedzisz kogo trzeba i dasz sie mamie jeszcze rozpieszczać. G poczeka utęskniony ;-)

Ja leniu****ę choc chyba dokończę pierwsze zakupy, narazie zadałam pytanie. Nareszcie znalazłam pościel do kolyski o jaką mi chodziło. :-D

Po pierwsze: complimenti!;-)
po drugie to jeżeli twój G wizzerem do Rzymu leciał, to się prawie spotkałysmy na lotnisku, bo ja kolezanke odwozilam :-)

A ja wolałbym jednak w 2010 roku :) dziecko nie ma wtedy roku do tyłu i nie jest najmłodsze..z osób które mają już dzieci twierdzą że lepiej na poczatku roku urodzić, bo wtedy do szkoły nie musi czekać całego roku dziecko,,
Ale to nie odnas zależy :) jak doczekam do sylwestra to potem okna umyje :) i pójde rodzić ;)
Ale już się stresuje .. w szkole rodzenia mieliśmy wycieczkę na porodówkę :)coś strasznego :)

Nio niby racja ze w styczniu lepiej, ale tak jak piszesz i tak to dzidzia zdecyduje kiedy zechce sie urodzic:)

na ocene 5 hihihihihi nigdy takiej nie mialam z obron​

Karoli gratulacje!!!!!!!!!!

reklama
Karoli gratulacje.
Ja juz po spacerku mala wykapana jeszcze szaleje a ja sie nudze dzisiaj jakas depresje zlapalam ciagle bym plakala , a w sumie to nie mam powodu , ide dzisiaj wczesniej spac o ile mi coreczka pozwoli i mam nadzieje , ze jutro bedzie leprzy dzien.

Do góry