reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewczynki,
bardzo dziekuje za gratulacje.
Z tego calego zmeczenia i stresu to czuje sie jakas taka wymemlana dzis. I nawet mi sie za bardzo otwierac buzi i gadac nie chce hehe:szok:

Dziewczyny, ja nadal nadrabiam zaleglosci z tego tygodnia. Naprodukowalyscie nie z tej ziemi duuuuuzo:szok:

[/LEFT]

Po pierwsze: complimenti!;-)
po drugie to jeżeli twój G wizzerem do Rzymu leciał, to się prawie spotkałysmy na lotnisku, bo ja kolezanke odwozilam :-)

Kuroslaw, tak wizzerem o 12:25.
Moze sie widzialysmy nawet albo nawet przeszlysmy obok mijajac sie:rofl2:

reklama
Ello kobitki
Moj ciezki dzien w pracy wkoncu sie skonczyl ale jestem ledwo zywa wiec mowie dobranoc i spadam do wyrka chyba.

Dzien dobry Dziewczynki!

Melduje, ze jestem od wczoraj OBRONIONA LICENCJATKA FILOLOGII WLOSKIEJ:tak::laugh2::-):-D:rofl2::tak::laugh2::-):-D
na ocene 5 hihihihihi nigdy takiej nie mialam z obron
Na razie edukacje koncze, moze za 2 lata zbiore sie do kupy na mgr, ale raczej 10 lat studiowania mi poki co wystarczy.
Nie dotarlo do mnie jeszcze, ze nie musze sie juz uczyc. Ale pewnie od jutra zacznie mi czegos brakowac:szok::szok::szok:
Mojego G dzis odstawilam na lotnisko, ja postanowilam zostac jeszcze 2 tygodnie w Wawce, bo szczerze mowiac to nic nie zdazylam zrobic poza nauka i jazdami do Lodzi i egzaminami. A musze jeszcze nadrobic kilka zaleglosci towarzyskich:cool2:
Naprodukowalyscie od groma i ciut ciut przez ten tydzien. Czesciowo mniej wiecej nadrobilam, ale jeszcze mi zostalo.

Gratuluje!!!

A co mi to da i co o zmieni???Nic... Dlatego ja nie uznaje takiej formy bo dla mnie mija się z celem. Rozmawiać z nim muszę, bo niestety jest młoda i od razu pyta dlaczego itd.

Joasia w Twoim przypadku majac dziecko to nie ma faktycznie zastosowania, ja bym tak zrobila gdybym to ja byla w takiej sytuacji, bo chcialabym dac mezowi do zrozumienia ze zrobil zle, moze wtedy by mu sie lampka zapalila. A na Twoim miejscu pozostaje jedynie rozmowa. Choc nie wiem czy to tez cos da, bo mysle ze to powinno jednak wyjsc od mezczyzny ze wolalby wrocic wczesniej do domu, do rodziny niz siedziec na imprezie do rana. Ale kazdemu sprawia przyjemnosc cos innego i moze dla niego to jakas forma odreagowania stresow, ja w kazdym razie nie bylam nigdy w takiej sytuacji i znajac mojego meza to raczej nie bede miec okazji wiec nie powinnam sie udzielac, bo nie znam problemu.

Witam na porannej kawie, mi nocka minela w miare spokojnie, chociaz strasza fichura w nocy tu przeszla , ale tylko mnie obudzila , naszczescie Nicol ma twardy sen .Dzisiaj zapowiada sie dzien siedzenia w domku.

Karoli- gratuluje zdania egzaminow i milego odpoczynku.
Krolo- witaj po przerwie masz co nadrabiac.

Witam na porannej kawce, zaraz spadam do pracy po tygodniowej przerwie:-) u nas słoneczko się przebija przez chmury, od razu nastrój lepszy. Nie szalejcie z pisaniem, bo będę miała dużo do czytania, jak wrócę w końcu do domu:tak:

reklama
Dziendoberek!
Dla wszystkich zycze milego dnia:cool2:
To ja dzis pobilam swoj rekord w spaniu hehehe do 8! a zazwyczaj wstaje o 6:30-7:00.
Ale nic musze odnowic silki.
W Wawie pogoda iscie seksualno-barowa. Uwielbiam taka:-)
A w Perugii z tego co mowil wczoraj moj G po powrocie cieplo ok. 20.
Nie jestem pewna czy przypadkiem w tym tygodniu nie odbywa sie tam impreza eurococolate heh. to impreza dla wiekszosci z nas, ktore uwielbiaja wszystko co czekoladowe:tak:

Do góry