reklama

Styczniówki 2010 !!

A powiedzcie mi czy biorąc żelazo na podwyższenie morfologi (przy anemii) mogę brac dodatkowo jakieś witaminy??

Przepraszam że tak Wam truję ale po tym szpitalu nie wiem co robic by było lepiej.A to moja pierwsza długo wyczekiwana pociecha.
:tak:

Ja od 1,5 miesiąca biorę żelazo i oprócz tego jeszcze Elevit, zgodnie z zaleceniem ginki. A wyniki i tak takie sobie.

reklama
Dziewczyny jak patrzę na tą śnieżycę za oknem i spojrzałam dziś na swój suwaczek to wydaje mi się że zaraz będę rodzić:-) Jeszcze wczoraj była jesień - dziś już widać zimę..... Pewnie się to uspokoi ale ja mam zakodowany poród zimowy i dzisiaj mam jakiś taki melancholijny dzień......

Jaka jest cena tego elevitu?? Jak wygląda bo chyba sa jego różne rodzaje.

Ja dałam 34 zł.(elevit pronatal 30 tabletek) Ale tańszy jest prenatal classic ok 12 zł i ma ten sam skład co elevit. Nie zawiera on tylko magnezu, a inne składniki są prawie w identycznych proporcjach co ma elevit. I teraz jak skończy mi się to opakowanie elevitu to powróce do prenatalu i osobno magnez.

Ostatnia edycja:
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA GRATULACJE!!!:-):-):-)
Anulka, ceny za badanie są zazwyczaj takie same, też szukałam taniej. Za pierwsze prenatalne płaciliśmy 200zł, za drugie 250.
Właśnie się zastanawiam dlatego ze moze taniej znajde bo my za pierwsze prenatalne placilismy 280zl.. Troche drogi ten szpital mi sie wydaje.

Co do mojej wagi to konczy mi sie za dwa dni 6 miesiac i mam 8kg na plusie. O dziwo od tygodnia nic mi nie przybylo:tak: Ale dziwne bo ostatnio mierzylam brzuchol w najszerszym miejscu mialam 103-4cm a dzisiaj mam 101cm..schudlam:tak::-DCiekawa jestem ile moje dziewczynki teraz waza. Za tydzien-poltora na usg 3D pojdziemy to sie dowiem:-)

Ostatnia edycja:
Ja dałam 34 zł.(elevit pronatal 30 tabletek) Ale tańszy jest prenatal classic ok 12 zł i ma ten sam skład co elevit. Nie zawiera on tylko magnezu, a inne składniki są prawie w identycznych proporcjach co ma elevit. I teraz jak skończy mi się to opakowanie elevitu to powróce do prenatalu i osobno magnez.

Niestety elevit jest jednym z najdroższych ale też jednym z lepszych. Brałam Prenatal ale czułam się bardzo źle po nim i brałam pregium który okazał się bardzo bardzo kiepskim (dla mnie) preparatem - moje wyniki spadły na łep na szyję po nim. Więc moja ginka poleciła mi bym wróciła do elevitu i jak na razie moje wyniki mimo że kiepskie to i tak poszły w górę.

reklama
A powiedzcie mi czy biorąc żelazo na podwyższenie morfologi (przy anemii) mogę brac dodatkowo jakieś witaminy??

Przepraszam że tak Wam truję ale po tym szpitalu nie wiem co robic by było lepiej.A to moja pierwsza długo wyczekiwana pociecha.:tak:

jak ja miałam w pierwszej ciąży anemie to gin kazał mi brac Elevit i do tego jeszcze żelazo i bardzo byłam zadowolona bo szybko mi poprawiały się wyniki:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry