Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

wklejajcie linki tam bo potem będą dziewczyny musiały przenosić wasze posty ;-)
On chyba myśli, że jakaś głupiutka jestem i chyba ma rację... Codziennie mi powtarza, że ładnie wyglądam i wiem, że kocha mój brzuszek i będzie mu go niedługo brakować... No, a pośmiać z filmu się można... 

I czekoladkę :-) I już nie ma
;-)
Będę spacerować całymi dniami, wieczorami biegać, wrócę na aerobik i pójdę do solarium się 'wypocić'!!! Jak powiedziałam mężowi o moim planie, to powiedział, że i tak nigdy więcej nie będę wyglądać tak pięknie jak teraz ... Idę na obiadek bo zgłodniałam
znowu zgłodniałam 

SorkaChciałam tylko pokazać JoasiS przykład.
jesteśmy pięknie grube :-)

Dziękuję Dziewczynki :*
Ivi powiedziałam mężowi... Zaczął się śmiać!!On chyba myśli, że jakaś głupiutka jestem i chyba ma rację... Codziennie mi powtarza, że ładnie wyglądam i wiem, że kocha mój brzuszek i będzie mu go niedługo brakować... No, a pośmiać z filmu się można...
Oj te humorki i filmiki ciężarnych kobietek ...
A batonik dostałamI czekoladkę :-) I już nie ma
;-)
Jesteśmy w ciąży, mamy prawo przybrać na wadze!! Prawda??
Ja mam plan odchudzania już w główce, ale tym się zajmę 6 tygodni po porodzieBędę spacerować całymi dniami, wieczorami biegać, wrócę na aerobik i pójdę do solarium się 'wypocić'!!! Jak powiedziałam mężowi o moim planie, to powiedział, że i tak nigdy więcej nie będę wyglądać tak pięknie jak teraz ... Idę na obiadek bo zgłodniałam
znowu zgłodniałam
A ile Wy jecie? Bo ja malutko, ale bardzo często... Bo jak np zjem 2 kanapki, to źle się czuję... Muszę zjeść jedną, a po 2 godzinkach drugą... A miesiąc temu to mogłam zjeść 4 i po godzinie kolejne 4![]()

ostatnio się popłakałam bo stwierdziłam że na pewno mnie już nie kocha, bo jestem gruba i mam pryszcze
Biedni Ci nasi mężczyźni - on nie wiedział czy się śmiać czy mnie tulić
w końcu zrobił i jedno i drugie
Jedna kanapka? co to jest jedna kanapka.. Ze 3-4 zjem i po pół godzinie mogę jeść dalej...
a tempo w jakim jem mnie przeraża - po prostu pochłaniam to co mam przygotowane

i mam nadzieje że oprócz spacerów i innych atrakcji (może np basen dla niemowląt.. ) uda mi się ćwiczyć z małym w domu 

Muszę ograniczyć słodkości, ale dzień bez Kinder Bueno to dla mnie dzień stracony![]()
Dla mnie też ;-). Kinder Bueno, mleczna kanapka, czekoladowy Lubiś no i przerózne czekolady...
Mam wrażenie, że jem ich wiecej niż innego jedzenia....