Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Lilka pamietam ze bralam kiedys ascofer ale przed ciaza jeszcze. To jest poprostu zelazo, bo w ciazy potrzeba go duzo, bo nam dziciaczki zabieraja stad pogarszajace sie wyniki. Skoro lekarz przepisal to bierz go sobie. Lepsze to niz nic. A drogi nie jest bo 50tabl. kosztuje jakos ok 6zl..Witam dziewczyny, odebrałam dziś wyniki badań i wyszła mi niedokrwistość. Mam zalecenie od lekarza, że mam brać ascofer. Znacie ten preparat ?? Brała go któraś z Was ?? Pomógł ??
Apropo tych termometrów elektronicznych. Wczorajszy przykład, z życia wzięty... Napisane jest że trzeba przyłożyć termometr na środku czoła. 36,9 na skroni 37,3 a na drugiej 38,9 i rozszyfruj...Rtęciowy pokazał 37,6. Nie ufam mu zupełnie a dałam za niego grubo ponad 100 zł w sklepie medycznym. Rtęciowe może nie są bezpieczne ale dokładne. Pod moją uwagą mierzę młodej temp zawsze ją trzymając.

Kurosław Jak wyniki z cukru??? Tutaj część dziewczyn chwaliła sobie te termomentry, chyba labamba coś pisała spytaj jej o dokładną firmę...
Ja mam Aponorm Microlife, tak wygląda
Wysłali we wtorek wieczorem priorytetem, więc mam nadzieję, że w końcu dotrze i będę wiedziała na czym stoję 
Myślałam, że go zabije!! A jak już zasnął, to chrapał jak głupi!! I nie tylko on, bo pies też, a mnie się ryczeć chciało...
A jak mieszkałam w ich miejscowości i źle się poczułam jak byłam sama, zadzwoniłam do nich, żeby ktoś przyszedł, to oni czasu nie mieli... Pomogła mi koleżanka - znów obca osoba - siedziała ze mną od 9 rano, do 10 następnego dnia...
Synek się obudził!!:-) A to znaczy, że jest głodny i mamusia znowu musi jeść 
:*
Do pupy są...