Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieje ze u Nikki tez juz w porzadku i sie odezwie 
Kupiłam wczoraj nową wage i sie załamałam
normalnie szok
Dzielne to moje dziecko było na zastrzyku tym bardziej ,ze biodacyna jest bardzo bolesn a nawet nie zapłakał mój bohater

ja bym cos kupiłaMam prośbe do Was dziewczyny moja chrześnica miała 2 tyg temu roczek niestety niemogło nas być na tej imprezce i teraz mam kłopot co jej kupić???? Mała dostała mega lalke duzo wyzsza od niej i panicznie sie jej boiZabawkami zbytnio to ona sie niebawi ma kilka pluszaków ale one ja nieinteresuja. Ona woli sciągnąc z ławy pilota od TV troszke go podusic pogryzc i porzucac nim o ściane, lubi ogladac ksiazeczki gazety ale jak ma je za fdługo to rwie kartki :-) Juz sama niewim czy jakis prezent a moze kasiurke bo mała od poniedziałku startuje do złobka to sie moze przyda co?? Pomóżcie
![]()
coś co daje dużo dźwięków można przesuwać wciskać ,trzaskać obracać różne kształty figurki itd i dopasowywać kształty to chyba w tym okresie dzieci najbardziej lubią 

a jak chodziłam na NFZ to 3-4 robia
na samej górzebabki jak na początku ma być wysokość łóżeczka tzn. nisko czy tak wyżej?
mam nadzieję, że mnie rozumiecie :-)
babki jak na początku ma być wysokość łóżeczka tzn. nisko czy tak wyżej?
mam nadzieję, że mnie rozumiecie :-)
dzieki