Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja jestem w 27 tc, na wadze + 9 kg i wyglądam już jak dorodny hipopotam 
a co będzie poźniej???
Łatwiej mnie będzie przeskoczyć, niż obejść, hi, hi

Niemota ze mnie jak cholera!!!
:*:*:*
Remont pokoiku nawet nie w połowie, wózka nie mam, łóżeczka nie mam, NIC nie mam oprócz pościeli,pajacyków, koszulek i czapeczek. Ja po prostu potrzebuję jeszcze trochę czasu, bo jestem niezorganizowana, a mojemu dziecku się spieszy...
Heh ja nic innego nie robię jak leże od 8 tygodni, czyli odkąd wyszło rozwarcie i problemy z szyjką jestem jak księżniczka;-)Dla mnie leżenie to już rutyna, ale nie powiem czasem wstaję obiad podgrzać, pokręcić sie trochę, bo dostaję fioła po tylu tygodniach leżenia 23h na dobęAGAGSM 3maj sie dzielnie kobieto i duuużo wypoczywaj- to musi być WASZ czas -Twój i maleństwa. Może nie jest najlepiej, ale nie jest źle- pomyśl że już 31 tyg za Wami, wszystko u maluszka jest już rozwinięte i nawet jeśli przyszłoby na świat teraz, to tak jak powiedziała Twoja gin - jest już Wasze ;-). Moja koleżanka urodziła BLIŹNIĘTA w 31 tc- teraz maluszki mają już 4 m-ce i są zdrowiusie i śliczniusie. Więc głowa do góry - będzie (MUSI) być dobrze:-). Ale oczywiście każdy dzień dłużej = lepiej dla dzidzi. Więc czary-mary zmieniasz sie w księżniczkę, leżysz na puchowej podusi, a wszyscy niech latają dookoła :-)
A swoją drogą to strasznie Ci zazdroszczę tych 7 kgJa jestem w 27 tc, na wadze + 9 kg i wyglądam już jak dorodny hipopotam
a co będzie poźniej???
Łatwiej mnie będzie przeskoczyć, niż obejść, hi, hi
![]()
Zresztą inaczej bym z głodu umarła, bo mój M rano wychodzi do pracy, a wraca po południu, więc musze wstawać więcej niż na siku-na to rady nie ma:-(
. Takiego miałam lenia że szok ale chociaż wypoczęłam
Teraz gorąca herbatka i Brzydula;-)Potem Kąpiel i znów leniuchowanie bo jutro do pracy Wrrr..

Teraz gorąca herbatka i Brzydula;-)

He, he - widzę, ze poza mną jest tu jeszcze jedna "brzydulomaniaczka"![]()
a M wejdzie sobie na kompa
synek wykapany co ja po filmie biore się też za myju myju i kolacyjke:-)chociaż M zrobił takie pyszne naleśniczki ze tak się objadłam co już nie ma miejsca w brzusiu
Hehe.. dokładnie ;-)He, he - widzę, ze poza mną jest tu jeszcze jedna "brzydulomaniaczka"![]()

Za mną ostatnio chodzą naleśniki zapiekane z serem...Narazie do konsultacji mogę o nich pomarzyć jedynie ;-( Heh..ja tez ja teza M wejdzie sobie na kompa
synek wykapany co ja po filmie biore się też za myju myju i kolacyjke:-)chociaż M zrobił takie pyszne naleśniczki ze tak się objadłam co już nie ma miejsca w brzusiu
![]()