Arwenka
Zaciekawiona BB
W takim razie dla fanek Brzyduli - BrzydULA - jedyne forum fanów serialu / Info
można ściągnąć odcinki dzień wcześniej tak po 19.00;-)
można ściągnąć odcinki dzień wcześniej tak po 19.00;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-):-):-)Termometry - Słyszałam, że te przykładane do czoła są mało dokładne. Dobre do ogólnego sprawdzania, ale w razie gorączki czy coś to taki zwykły w pupę tylko prawdę co do kreseczki powie... Nie wiem bo nie mam doświadczenia.
Widzę, że nieźle się rozpisałam. Medal dla każdej, która przez to przebrnie![]()
Miłej nocki
aaa mój gin bada mnie dowcipnie za każdym razem, tzn, palcami chociaż mam wrażenie jakby mi tam całą rękę wpychał, i szyjka zamknięta
jak myślicie czy listopadową wypłatę dostanę w terminie? od 19stego jestem na zwolnieniu, a moze to już zus płaci i będą się spóźniać? a zwolnienie mam do 4listopada i będzie systematycznie przedłużane do porodu![]()
jesli chodzi o badania dowcipne to ja w caslej ciazy mialam je dwa razy i to nie u gina prowadzącego tylko w szpitalu jak sie zglosilam z bolem.i np w szpitalu bardzo sie zdziwili ze mnie gin nie badal.wiec ja juz nie wiem.ale fakt jest faktem ze takie badanie mnie teraz boli, tak jakby mi tam wszystko popuchlo;-)
ja mam robione badanie ginekologiczne co miesiąc, gin zawsze sprawdza czy szyjka sie nie skraca, czy jakaś infekcja sie nie wdała itp.
Oskar bierze antybiotyk od niedzieli ,a dzisiaj dostał takiego kaszlu ,ze szok -jak nie przejdzie do jutra to znów lekarz
I znów mi w pasie przybyło 2 cmjuz 95
czy wy tez macie kłopoty ze spaniem?bo ja sie przewracam z boku na bok ,a rano to spie do 10![]()
Witajcie brzuchate dziewczynki!!!
Nie będę próbowała nadrabiaćNie ma sensu. Pozdrawiam wszystkie mamusie, zwłaszcza te nowe.
Mam nadzieję, ze u Was wsio w pariadkie. Ciekawa jestem czy którejś z Was zdarza się że ma twardy brzuch, a właściwie jego część - u mnie jest to część górna, tak jakby małe się tam wypięło. Żadnego ciągnięcia ani bólu nic z tych rzeczy, tylko czuję się jak słoń i jest mi źle oddychać. Po pewnym czasie ustępuje, nie jest to też regularne. Nie wiem co o tym myśleć.
Macie jeszcze siły na paznokcie u stóp i golenie nóg? mój mi nie chce pomóc buuu, a komentuje
Mam nadzieję, ze tym razem ktoś się do mnie odezwie:-(
Cześć Dziewczyny
Przyjmiecie mnie jeszcze do swojego grona?
Dopiero wczoraj Was znalazłam, bardzo żałuję że tak późno, bo widzę stworzyłyście tu już całkiem fajna komunę ;-)
Przedstawiłam sie już w "poznajmy sie" ale jeżeli któraś tam jeszcze nie zajrzała od wczoraj, to jestem ciężarówką po raz pierwszy i prawdopodobnie będę miała córcie ( bo ostatnio nie chciało nam sie maleństwo pokazać), a mój mąż się śmieje, ze mamy już dla niej gotowe imię - ZGAGA ( na cześć tego, co funduje mamusi każdego dnia ) ;-)
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo cieplutko
hej dziewcztynki, ja tez oddalam sie w rece mojego M jesli chodzi o golenie i powiem ze calkiem niezle mu to wychodzi;-) oboje jestesmy zadowoleni;-)
sluchajcie od 2 dni znowu wrocily mi mdlosci i zrobilam sie strasznie wrazliwa na zapachy-zupelnie jak na poczatku ciazy...nie wiem czy to po leku na astme po ktorym sie zle poczulam (zwymiotowalam) czy to tylko przypadek ale zaczynam sie niepokoic.jak u was z mdłościami i wrażliwośćią na zapachy?
mojemu też się widocznie spieszy,a też jestem niezorganizowanaDzięki kobitki za dobre słowo - już się popłakałam w poduszkę to mi troche lepiej. Tyle leżenia, męczenia się i wciąż słysze, że mam być gotowa na wcześniaka-normalnie płakać się chceRemont pokoiku nawet nie w połowie, wózka nie mam, łóżeczka nie mam, NIC nie mam oprócz pościeli,pajacyków, koszulek i czapeczek. Ja po prostu potrzebuję jeszcze trochę czasu, bo jestem niezorganizowana, a mojemu dziecku się spieszy...
![]()
ojjj..nie jedna, nie jedna ;-)He, he - widzę, ze poza mną jest tu jeszcze jedna "brzydulomaniaczka"![]()
Joasia nie chce Cie straszyć,ale ja tez byłam pewna, że mam jeszcze czas.. aż tu nagle niespodziewanie miałam głupi wypadek i za 2 tygodnie moge urodzić- a połowy rzeczy dla małej nie mamStyczniówki -urszulkino ja tak nie rymuje jak Viola
- ona jest boska
jej przysłowia są niesamowite
Aga niczym sie nie martwjeszcze wszystko zdąży się kupić to nie czasy komuny, że nic nie było - teraz nawet przez neta wszystko da się kupić
. Bądź dobrej myśli
Wszystkie myślimy o Tobie
Buziaczki dla Was:-):-):-)
:-):-):-)
Ja nic nie mam bo moja mama jest przesądna i tak jestem w 29 tc za 2 dni skoczy mi 30a ja nawet kaftanika 1 nie mam
wszystko się zdąży. Jak to moja mama mówi - kiedyś to się dziecko w koc obwinęło i ze szpitala zabrało
![]()

Co do rzeczy, to jak już się urodzi zostawisz go na kilka godz z mamą, a Ty i M wszystko pokupujecie, to na prawdę nie jest problem w dzisiejszych czasach
Główka do góry, wszystko będzie dobrze;-)
Dziękuję ;-) wlaśnie ściągam bo jestem niecierpliwa jutrzejszego odcinka a będę miała dzisiaj co robić po kąpieli hehehe..to jak któraś nie chce na jutrzejszy odcinek Brzyduli czekać do jutra, to poniżej link:
Hotfile.com: Łatwy hosting plików jednym kliknięciem
;-)