Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
niech sobie ogląda jak chce, chyba miałaś gorszy dzień, zwal na to i daj spokój 

Kuroslaw - zrób sobie poziom b12 - tak jak pisalam rano, może tu pies pogrzebany?
Gosieekk - ja tak jak agbar myślę, że chłop to człowiek dorosłyniech sobie ogląda jak chce, chyba miałaś gorszy dzień, zwal na to i daj spokój
A ja na taki raport wpadłam
http://wiadomosci.onet.pl/2699,2063...i_noworodkow_w_polsce,wydarzenie_lokalne.html
i mnie zmartwił.
Kiedyś wcześniej czytałam , ze w Polsce rodzi się najwięcej wcześniaków w calej UE. To zastanawiające a polscy lekarze tak w nas walą leki i badają ciągle nie tylko połozne niemieckie czy angielskie....
Coś mi się tu nie zgadza
Nie myślcie o mnie, że chcę straszyć lub coś ale opowiadanie o urodzeniu wcześniaka w kateogriach to nic złego - wiele się rodzi i jest wszystko ok jest wg mnie nie w porządku. Drugie tyle ma problemy, spędza pierwsze tygodnie życia w szpitalu.
Znam tę stronę o wczesniakach - tam nie wszystkie są optymistyczne historie.
Trzymam kciuki aby żadna z nas nie urodziła przed 36 tygodniem.

Dziecię dostało power i teraz zaczyna go demonstrować
Zupelnie sie z Toba nie zgadzam jak zauważyłaś;-) Rozumiem, że byłas to wiesz jak jest, ale ja również mam info z pierwszej ręki, bo mam tam bardzo bliską rodzinę i tak nie narzekają jak ty na tą pogodę w zimę i mam zupelnie inne relacje niż ty tu mówisz - 0 stopni, o których piszesz to można takie dni policzyć na palcach dwóch rąk w ciągu całej zimy, no chyba, że poranki bywają zimne i to wliczasz, bo potem w ciągu dnia juz jest cieplej -tak jak pisze częściej jest koło 5-6 stopni, a nawet więcej i wcale nie pada 4 miesiące-żeś przesadziła troszkę- i tak przy polskich zimach to lajcik jakis jest;-) Nie wiem ile ty tam spędziłaś czasu, ale moja rodzinka to już nie jedną zime i nie jedno lato przeżyła tam, więc chyba cos tez wiedzą o tym
No i my na lato często u nich gościmy więc wcale tak źle tam nie jest z tym słońcem, ale zależy co kto lubi - widać mamy zupełnie inne upodobania!
Może na stare lata się w końcu wyprowadzę w jakieś ciepłe rejony i przestane narzekać, że mi ciągle zimno
Jazda w padającym śniegu, albo po oblodzonej jezdni to po prostu koszmar jakiś i nijak nie da się tego porównać do deszczyku

Nie pozostaje mi nic innego jak donosić, co by chociaz do 3 kg dobiła
Dzięki - przeczytałam całe! straszne, że mazowieckie jest na drugim miejscu pod wzglęem umieralności! brrraga - szczególnie dla Ciebie... ja nie wkleiłam tego abyś się zamartwiała tylko aby poinformować i abyś była jeszcze bardziej pewna, że doczekasz spokojnie.
I to przecież wiadome bo wczorajsze wyniki USG były świetne ;-)
No i jestem wierząca, więc dla mnie lekarz nie jest Bogiem jesli wieszz co tą myślą chce wyrazić;-)Przeleżałam 8 tygodni, przeleżę i kolejne 6
aga - szczególnie dla Ciebie... ja nie wkleiłam tego abyś się zamartwiała tylko aby poinformować i abyś była jeszcze bardziej pewna, że doczekasz spokojnie.
I to przecież wiadome bo wczorajsze wyniki USG były świetne ;-)
przeraziłam sie jak to przeczytalam... :-(
i wczoraj tak cały dzień aż do wieczora kopał w strone pochwy
dzisiaj już tak nie kopie w tą strone bardziej mi się wypycha raz to z prawej strony raz to z lewej(az czasem brzuszek zakoli w tym miejscu) co nieźle szaleje w brzuszku