Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jest chyba moja najgorsza dolegliwość ciążowa - ciągłe sikanie 

Witam Was
Witam rowniez nowe styczniowy:-)
Ja wczoraj dostalam jakby skorczy, caly brzuch mi sie napinal i ciagnal w dol i tak co 3, 4 min, trwalo to kilka godz, malego wziela mi szwagierka a ja lezalam plackiemW nocy chyba bylo ok bo spalam, za to dzisiaj wieczorem znowu ale juz nie takie mocne i po kapieli przeszlo
Do tego zaczelo mi wyciekac mleko, wiec oczywiscie pierwsza mysl RODZE
Najgorsze jest to ze caly czas powtarzam, ze chcialabym urodzic wczesniej, i zeby dzidek byl nie za wielkich rozmiarow, a wszechswiat slucha, mowisz masz
musze szybko zmienic tor moich mysli
Do tego w pn o 7rano mam siedziec w samolocie do Polski
, i chyba sie troche boje, wlasciwie nie troche
Ja nie chce jak ta babka z artykulu Joasi
, te darmowe bilety mnie nie przekonuja
No dobra koniec moich lamentow![]()
no sama powiedz czasem by sie przydaly za darmo, szczegolnie w okresie swiat

I komu kibicujecie babki?:-)
Gołota czy Adamek?
Witam Was
Witam rowniez nowe styczniowy:-)
Ja wczoraj dostalam jakby skorczy, caly brzuch mi sie napinal i ciagnal w dol i tak co 3, 4 min, trwalo to kilka godz, malego wziela mi szwagierka a ja lezalam plackiemW nocy chyba bylo ok bo spalam, za to dzisiaj wieczorem znowu ale juz nie takie mocne i po kapieli przeszlo
Do tego zaczelo mi wyciekac mleko, wiec oczywiscie pierwsza mysl RODZE
Najgorsze jest to ze caly czas powtarzam, ze chcialabym urodzic wczesniej, i zeby dzidek byl nie za wielkich rozmiarow, a wszechswiat slucha, mowisz masz
musze szybko zmienic tor moich mysli
Do tego w pn o 7rano mam siedziec w samolocie do Polski
, i chyba sie troche boje, wlasciwie nie troche
Ja nie chce jak ta babka z artykulu Joasi
, te darmowe bilety mnie nie przekonuja
No dobra koniec moich lamentow![]()
Witam porannie, przed praca oczywiscie
Ja kibicowalam Adamkowi i udalo sie:-) Golota troche pajacowal, strugal bohatera i dostal wkoncu![]()
wkońcu ma wolne.....Kobieta w 17 tc trafia o 12 w poludnie do jednego z lepszych (teraz mam watpliwosci) szpitali w Poznaniu, 3 lekarzy stwierdza przykry fakt, dostaje 3 tabletki na wywolanie a o 20 stiwerdzają ze im się NIE CHCE czekać..rodzi sama w pokoju i zanosi im to maleństwo na rece... po 7 dniach otrzymuje wypis w którym jest napisane że urodzila 3cm malenstwo w 10 tygodniu ( a histopatolog z innego szpitala podaje 10 cm i 17 tydz ) i jeszcze wydanie ciałka po wiekiej aferze nastepuje po 11 dniach ...
nie wiem co ten szpital chciał zataić ... może statystyki poprawić o ktorych moglysmy tu w raporcie przeczytać
Przepraszam jeśli którąś z Was zmartwiłam tym opisem - starałam się najmniej szczeg. podawać ale jakoś też nakreślić obraz.
Strasznie mnie to wczoraj wkurzyło bo nie dość ze człowiek spotyka tragedia to jeszcze takie traktowanie
Historią jest o wiele bardziej straszna i pewnie skonczy się w sądzię - to jest cywilizowany kraj ??![]()

, do 2 bolał mnie brzuch
W dodatku wydawało mi się, że słyszę myszy (niedawno znalazłam martwą obok kuchni
) Z rana w mojego syna wstąpił demon i wrzeszczał ponad godz, a wszystko przez bluzeczkę
Teraz nic mi się nie chcę, a jeszcze spakować się muszę
Taka jestem dzisiaj optymistyczna
Moja koleżanka popadła w paranoję i robi jakieś ołtarzyki, pali świeczki, zrobili jakieś zdjęcia temu dziecku, założyli bloga i jakieś filmy na you tube
I oglądając to wszystko jeszcze bardziej się pogrąża
Ja zaraz mykam na spacerek może mi szybciej zleci ten samotnie spędzony kolejny weekend
. Maluszek się niesamowicie ostatnio rusza w brzuszku, aż wczoraj to się zastanawiałam czy on wogóle śpi :-)
Hehe..Coraz odważniejsze te ruchy