• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniówki 2010 !!

Dzięki dziewczyny za porady, coś popróbuję jeszcze po domowemu, bo lekarz dopiero wieczorem będzie. Gorączki na szczęście nie mam, ale ja to w ogóle bardzo rzadko gorączkuję i to bym się już naprawdę wystraszyła wtedy.
Macie może gdzieś pod ręką przepis na ten syrop z cebuli? Pamiętam, że to było dosyć proste do zrobienia, cebula, cukier, jakoś tak?

ivi, trzymam kciuki, że z maluchem wszystko ok i że już nie będziesz więcej chorować.

agbar, także gratuluję mebelków:) my już mamy upatrzone mniej więcej, tylko jeszcze trochę musimy poczekać z zakupem, a już tak bym chciała wszystko ustawiać w pokoju :P

reklama
Dzieki za gratulacje.Juz sie moge doczekac kiedy stana w koncu;-)Tymbardziej ze czekalismy na nie od sierpnia...
Pierwsza porcja prania gotowa ide pakowac nastepne....Boshe taki maly ludz a rzeczy ma wiecej niz mamunia i tatus razem wzieci :-D:-D:-D

1 duża cebula, pokrojona w cienkie plastry. Ułóż w miseczce, każdą warstwę przesypując łyżeczką cukru lub miodu. Po ok 2 godzinach można pić - jedną łyżkę 3-4 razy dziennie. Aha - na noc chowaj do lodówki i lepiej co drugi dzień robić świeży ;-)

Jeśli lekarz będzie wieczorem, to pakuj się do wyrka i walcz z chorobą! Trzymam kciuki żeby u Ciebie szybciutko to minęło!

Daj znać co lekarz powiedział i dbaj o was!! pamiętaj że lepiej na początku przeziębienia spędzić kilka dni w łóżku, niż doprowadzić się do stanu w którym antybiotyk będzie niezbędny... Trzymam kciuki :tak::-)

Witajcie:-) My już posprzątałyśmy, zjadłyśmy i wyspałyśmy się . O ile wstawanie co godzinkę można nazwać spaniem. Malutka tak mnie kopie po pęcherzu że nie wyrabiam . Tak się jakoś ułożyła i nie bardzo ma zamiar to zmienić:-) Jej się podoba a mi nie bo jak tak dalej pójdzie przeniosę się do kibelka:-) Miłego dzionka kobitki:tak:

reklama
Witam po śniadanku. U nas pogoda do bani, szaro, buro i nawet pomyte okna nie pomagają ;-) w tym tygodniu postanowiłam poobijać się trochę, w przyszłym za to wykorzystam, że m ma na popołudnie i porobię trochę porządków. Na razie wychodzę dotlenić się z psem :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry