reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Widzę, że jeszcze nie jako ostatnia dołączyłam.

Fajnie , ze nas tak duzo.
Ja bylam ostatnio na usg (29 tydzien) i moj synek wazyl 1500g. Wydaje mi się ze to sporawo, ale lekarz powiedzial ze w porzadku :tak:i przeciez i tak jeszcze drugie tyle powinien dobic.
A poza tym to ruchliwy zrobil sie ostatnio, tak jakby w ogole nie spal - chociaz nie bo chyba spi w nocy bo i ja moge spac. Tylko jedno w nocy mi przeszkadza - budzi mnie dretwienie obu rak, ale to tak nieprzyjemne ze az boli. Zaczelam lykac magnez zobaczymy co z tego bedzie.

reklama
Czesc Kobitki ;-);-)
za wami nadazyc sie nie da :szok::szok:
ja juz po sniadanku za to wsciekla od rana bo ktos mi krasnali do domu wposcil
wszystko mi ginie :wściekła/y::wściekła/y:
moj Maluch od rana dokazuje...a w nocy juz nie wspomne chyba mnie nie lubi
wogle spac nie daje

Cześć Dziewczynki :-) Witam nowe mamy :-) Idę się dzisiaj trochę rozruszać na zajęciach w szkole rodzenia, oj przyda mi się. Oglądałyście może wczoraj Panoramę? Mówili o 14-latce, która urodziła dziecko w szkole. I nikt nic nie zauważył. Nie wyobrażam sobie, jak matka może nie zauważyć u swojego dziecka ciąży??

pasibrzuch to jeszcze nic ostatnio mowili o dziewczynie ktora urodzila w krzakach tez jakas mloda z 14 lat miala i rodzice w domu nie zauwazyli nawet
ze nosi pod sercem dzidzie

Hej kobietki

Ja sie szybko witam bo oczywiscie w pracy jestem:wściekła/y: ale jutro wolne:-)
Witajcie :)
Jestem tu nowa, mam nadzieję że mogę do Was dołączyć ??
Jestem w 27tc :) Termin mam na 26.01.2010 :)
BĘDZIE CÓRECZKA !! :)

witajcie dziewczynki jestem tu nowa ja mam termin na styczen od19 do29 stycznia mam 3 rozne daty wiec tak pisze mam nadzieje ze sie urodzi na 19 stycznia na rocznice slubu mam juz jedno dzieciatko synka ktory nie dawno skonczyl 9 miesiecy a teraz bede miala corcia fajnie bo mi sie parka udala rodzilam przez cc gdyz 5 godzin mordowalam sie naturalnie a pozniej cc. od porodu minelo 3 miesiace i znowu wiadomosc o ciazy :) teraz dziwczynka julcia a synek kacperek .Mam 22 lata i mieszkam w zakliczynie niedaleko tarnowa a rodzic bede na nowym szpitalu tak jak synka a pobyt na nowym szpitalu wspominam dobrze jestem zadowolona z pobytu jestem teraz w 28 tygodniu ciazy i mala kopie niesamowicie na + jestem juz jakies 7-8 kilo witam jeszcze raz mile dziewczynki

Witajcie dziewczynki, co tak pozno?:-) Gratuluje pociech i zapraszamy na plotki:-D

Milego dzionka

Witam!
Dołączam dzisiaj do bolących plecków :< Normalnie aż mi się leżeć nie chciało rano jak się zbudziłam. To pewnie dlatego, że przywykła jestem do spania na płasko, a przez to choróbsko musiałam sobie stosik poduszek umościć. Chyba muszę na poważnie rozważyć zakup tej podusi-kojca. Ktoś to jeszcze produkuje oprócz Motherhood? Bo zdaje mi się, że któraś z Was zamieszczała tu link do aukcji z trochę niższą ceną niż jest na ich stronce...
Ech, wizytę do gina mam dopiero na za dwa tygodnie, bo nie było już wolnych terminów... nie mogę się doczekać już, by zobaczyć moje Maleństwo znowu. <3

agata1409, Martucha21, magdusia20 - witam cieplutko, fajnie, że nas coraz więcej :)

Pasibrzuch pisze:
Mówili o 14-latce, która urodziła dziecko w szkole. I nikt nic nie zauważył. Nie wyobrażam sobie, jak matka może nie zauważyć u swojego dziecka ciąży??
Właśnie też się zastanawiam. Kiedyś czytałam o nastolatce, która uciekła z domu urodziła w krzakach gdzieś (na szczęście w porę ją znaleźli) i też rodzinka była zaskoczona. Dla mnie to dziwne. Musieli ci rodzice chyba zupełnie nie mieć czasu na kontakt z córką... teoretycznie mogło nie być widać przez większość ciąży, ale te dwa ostatnie miesiące to chyba u każdej COŚ widać...

pozdrawiam

edit: Właśnie o tej dziewczynie, co sandrq napisała. Równocześnie pisałyśmy, hehe. :)

Ostatnia edycja:
To tak jak z jedną kobietą, która poszła do szpitala z bólami brzucha, a okazało się, że rodzi. Oczywiście nie wiedziała, że jest w ciąży. Niezłe imprezki musiała mieć :-D

Moj dziadek jak pracowal na pogotowiu to sie spotkal z sytuacja gdzie karetka zabrala dziewczynke 13 letnia ze szkoly do szpitala z bolem brzuszka po czym sie okazalo ze ona rodzi i zadzwonili do matki i powiedzieli ze ma odebrac dziecko z dzieckiem matka byla w szoku

reklama
Witam Dziewczynki :)

Również witam wszystkie nowe styczniówki :) Oby miło wam się z nami pisało :)

Dzieisiaj wieczórkiem ide na wizyte do ginka i już jestem ciekawa jak tam się ma moje Maleństwo ! Ciekawa jaka już jest ciężka i duża i wogóle czy pomacha mamusi i tatusiowi czy się zawstydzi jak ostatnio i wypnie na nas :-)

Dzisiaj i jutro caaaaaały dzionek siedze sama :( Rodzice wyjechali na Mazury na groby do dziadków a moj M do wieczora w pracy - własnie siedze i się zastanawiam co by tu robić. Sprzatac mi ise za bardzo nie chce - i tak już wsumie nie ma co bo ile można sprzątać - Może sobie na zakupy pójde...hmmm..... tylko czy mi się chce jechac do miasta dzisiaj ?! :)

hmm a wogóle to od dwóch dni nie wiadomo skąd i jak naszła mnie ochota na papieroska ! nie pale od początku ciąży a teraz nie wiem skąd cały wczorajszy dzień myślałam o kawusi i papierosku mmm.. - muszę pozbyć się tej myśli ! wyzwijcie mnie hehe to może mi przejdzie ;-):-D

Moj dziadek jak pracowal na pogotowiu to sie spotkal z sytuacja gdzie karetka zabrala dziewczynke 13 letnia ze szkoly do szpitala z bolem brzuszka po czym sie okazalo ze ona rodzi i zadzwonili do matki i powiedzieli ze ma odebrac dziecko z dzieckiem matka byla w szoku

Boooooże ! nie wiem jak niektórzy rodzice są "zainteresowani" swoimi dziećmi że nie widzą , że np córka jest w zaawansowanej ciąży !!! Był nawet taki program w rozmowach w toku kiedyś ze takie małolaty ukrywały ciąże przed rodzicami i jedna urodziła dosłownie do sedesu gdy matka krzatała się w tym czasie po kuchni ! noworodek umarł bo się utopił w wodzie w sedesie ! historia jak z Nie do Wiary !!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry