Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No ładnie. Ja to się ubrałam w czapkę nawet. Oby obyło się bez przeziębieniaa ja dziś na cmentarz wybrałam się w rajstopkach i spódnicygłupia pipa! tak przemarzłam że szok. Ide sie wygrzewać do łóżka. paaaaaaaa
![]()
Witam dziewczyny ja jestem dopiero na etapie rozpoczynania kompletowania wyprawki dla maluszka chociaż w piątek zakupiliśmy wózek i zwiozłam już ciuszki dom prania po moim chrześniaku.
Mam do Was pytanie w zasadzie to szpital mam wybrany ale jak to jest od tak sobie mogę jechać do niego i sie wszystkiego wypytać czy trzeba sie tram z kimś umawiać?
Kaja ja jeszcze pracuje i póki co nie wybieram się na zwolnienie, nie lubię siedzieć sama w domu a swoją pracę uwielbiam. Poza tym projekt nad którym teraz pracuję zakończy się tuż przed Świętami Bożego Narodzenia a chciałabym go dokończyć. Doszłam do wniosku że jeśli dobrze się czuję to mogę pracować, tym bardziej że nie męczę się pracując na siedząco przy kompie.Witam serdecznie w poniedziałkowy ranek ;-)
Piję kawkę i do pracy, która z Was jeszcze pracuje? Przed chwilką przeczytałam o Tobie jola.24, że planujesz jeszcze tydzień pracy. Ja planowałam 2 tyg ale sama nie wiem ....u mnie to jest powiązane z wieloma sprawami.
Miłego dnia babki :-)