Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

aż mi wstyd przy rodzicach było
zamiotłam i brałam się za mycie mopem ale mam mi nie pozwoliła i sama to zrobiła aż mi miło było, ale jej się mnie chyba szkoda zrobiło bo plecy mnie bolały:-(wczoraj wróciłam ze szkoły rodzenia i co? bajzel w kuchni bo m nic nie sprzątnął a obiad jadł, i nic tylko w playstation gra
zjadłam zamiotłam i zaczęłam myć podłogę (mój parter to blisko 70m kw) a on do mnie z gębą po co sprzątam, ja, ze brudno i samo się nie zrobi, i tak od słowa do słowa, a on do mnie po co sprzątasz potem cię plecy bolą, normalnie szlag mnie trafił sprzątam bo ku...a jaśnie pan sam dupy nie ruszy i marudzi że brudno a krasnoludków nie mamy

i co? zadzwoniłam po m, usiadł na kanapie przytulał sobie psa a ja musiałam o północy sprzątać wymiociny i myć podłogę

Myślę już powoli o L4 teraz w piątek mam wizytę u Gin. więc zobaczymy.

.

.Koleżanka mi mówiła że jeśli migdały to namoczone w wodzie
a nie z opakowania. Wtedy są niby faktycznie skuteczne. Nie wiem bo nie próbowałam. Wczoraj nasze dzieciątko zaczęło się tak ruszać że tatuś latał za mną po całym domu , a raczej za brzuchem :-) Myślałam że wyjdzie z brzuszka
ale nie wyszła

ja zgagę raz mam raz nie zależy co zjem po słodkim np nie mam a po dżemie umieram 
jeszcze sobie męża wyszkolisz ;-)
te leki to paskudztwo ;-)