reklama

Styczniówki 2010 !!

hehehe.. a może mąż wredny Ci robi w nocy takie niespodzianki? :-D a Ty już byś wszystko na synusia zwalała! :-D

mojemu wystarcza ze mnie podotyka i pomasuja tam i ówdzie :-D a jak jest grzeczny to nawet chylę czoła przed jego "Małym Księciem" :-D:-D:-D:-D:-D strasznie to pokochał :-D:-D ale nie polecam za często,bo jak już zaczniesz,to chłopu się zawsze chce więcej i więcej :-p:-D
Rozwaliłas mnie tym chyle czoła:-D:-D:-D(nie wiem czy to samo mamy na mysli:-D)jeszcze mnie zastanawia czy twoje tam i ówdzie jest tam gdzie u mnie i czy to masowanie nie szkodzi?:confused::confused::confused:boje sie ze mojemu sie sperma na mózg rzuci niedługo ,a tak lezec i mu dogadzac tylko tak dziwnie:-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Paula3 rozwaliło mnie to na łopatki - chylenie czoła przed małym księciem:-D:-D:-D ja też tak mam wolę tak niż normalny seks bo w ogóle nie mam żadnej z tego przyjemności że szok więc to bez sensu a tak hehe to wilk syty i owca cała:-D

Byłam u gina jestem w 30tc, mały waży 1500 i znowu się przekręcił głowa u góry, jak mu się nie odwidzi do porodu to będzie cc:dry:zawsze to jakieś znieczulenie bozzo tu nie dają:dry::sorry:
Gin mnie zrypał i mam mniej jeść bo za dużo tyję, czyt. ostatnio to 1kg na tydzień:sorry::shocked2: a więc żegnajcie słodycze, ciastka, ciasteczka, batoniki, lody, kiesielki i owoce...a było tak pięknie:cool2:podsumuwując zaczynałam przy 62kg a teraz...76kg...
od wczoraj boli mnie głowa odwołałam lekcje i leżę sobie w łóżeczku pierdzielę nic dzisiaj nie robię, m chory ale do roboty chodzi, niech się w końcu wyleczy bo będzie nie fajnie jak jeszcze mnie chwyci:cool:

p.s. jak m masuje mnie tam hmm poniżej pępka powiedzmy i skończy i było fajnie to mam mega twardy brzuch przez jakieś 10minut;?

a i ciśnienie mam za wysokie;(

Ostatnia edycja:
oj musze cos podzialac z moim mezem bo on chyba zapomnial jak to sie robi. A nie wiem jak jest u Was ale moj boi sie chyba ze mna kochac zeby dzidziusiowi nie zrobic krzywdy, tlumacze mu ze nic sie nie stanie ale boi sie. Wiec chyba pochyle czola :-D jest to moja druga ciaza bo pierwsza obumarla w 8 tyg. prawdopodobnie przez chorobe ktora w tym czasie przechodzilam i bardzo zle to znieslismy.Przez to sadze ze Dziubek chce bardzo uwazac zeby nie zaszkodzic malenstwu.

A mi M kupi w ten weekend proszek dla Alanka i popiore sobie ciuszki posciel i rozłozymy łózeczko:-)pewnie pościel jeszcze raz bede prała przed przyjściem na świat synka ale wiecie ja lubie tak szybciej rozłożyć itp:-)
dobrze, że w czwartek mam wizytę to zapytam czy to jest ok. czy mi mala tak napiera czy co jest grane:happy2:

!

a ja 9 listopada w poniedziałek co tez się nie moge doczekać i także powiem co mnie boli itp.:tak:

Gosia ja juz pisałam do Nadineczki o 13 i odpisała ,ze była tydzien w szpitalu ,ma rozwarcie i skrócona szyjke musi lezec 24 na dobe ,malutka wazy 1300 i musi jak najdłuzej byc w brzuszku .Trzymajcie za nia kciuki:tak:
ojej co sie nie robi z tymi ciążami:no:tak mi przykro oby malunia jeszcze posiedziała:-(kciuki bardzo duże:tak:ps.a pamieta któraś w którym tc jest NADINECZKA:sorry2:
hehehe.. a może mąż wredny Ci robi w nocy takie niespodzianki? :-D a Ty już byś wszystko na synusia zwalała! :-D

mojemu wystarcza ze mnie podotyka i pomasuja tam i ówdzie :-D a jak jest grzeczny to nawet chylę czoła przed jego "Małym Księciem" :-D:-D:-D:-D:-D strasznie to pokochał :-D:-D ale nie polecam za często,bo jak już zaczniesz,to chłopu się zawsze chce więcej i więcej :-p:-D
hehe dobre dobre:-Dps.co do takiego typu serduszkowania to także takie preferujemy:-pjakoś trzeba sobie dogodzić no nie:-D
Hej Dziewczyny :-) Normalnie już wymiękam z Młodym :-( Nie dość, że zasnąć nie chciał to się obudził w nocy i przez 3 godziny się darł, trójki mu idą górne i coś się przebić nie mogą. Fakt, że większość tego darcia to była wymuszona, bo jak z nim zaległam przy komputerze to momentalnie cisza była, tylko od kompa odeszłam to znowu był jeden wielki ryk. Mały szantażysta emocjonalny mi rośnie:sorry2: Jeszcze na sam koniec jak łaskawie się uspokoił to zaczął się cieszyć i brawa sobie bić :-D Rozwala mnie totalnie ten urwis.
Za to ja teraz chodzę jak zombie, bo oczywiście Oliś ani myśli o spaniu w dzień i przez to nocne noszenie Młodego cholernie mnie podbrzusze kłuje, nie mogę żadnego gwałtownego ruchu zrobić, bo aż się zwijam z tego kłucia:sorry2:
Miłego dzionka Kobietki :-)
ojeju faktycznie nieźle ci synek daje w kość:sorry2:ajena uważaj bo i tobie może szyjka dac o sobie znac:sorry2:
Byłam u gina jestem w 30tc, mały waży 1500 i znowu się przekręcił głowa u góry, jak mu się nie odwidzi do porodu to będzie cc:dry:zawsze to jakieś znieczulenie bozzo tu nie dają:dry::sorry:
Gin mnie zrypał i mam mniej jeść bo za dużo tyję, czyt. ostatnio to 1kg na tydzień:sorry::shocked2: a więc żegnajcie słodycze, ciastka, ciasteczka, batoniki, lody, kiesielki i owoce...a było tak pięknie:cool2:podsumuwując zaczynałam przy 62kg a teraz...76kg...
duza kobitka:-)ciekawe ile mój synuś bedzie teraz ważyć oby wiecej bo jednak boje się porodu przedwczesnego co wolałabym aby dobił chociaż do tych 2 kg:sorry2:nie martw się że grozi cc najważniejsze aby dzidzia zdrowo się rozwijała i opuściła domek w dobrym dla niej tc:tak:ps.no to dietka;-)

patrysia86 widze ze Twój synek też bedzie miał na imie Alan. Mój też mąż tak wymyślił i już tak zostanie. Bo moim zadaniem było wymyślić imie dla córeczki ale nie musiałam myśleć bo będzie synuś.

PAULA ja takze lubie jak M bawi sie moimi piersiami co już nie mówie jak M lubi się nimi bawić no ale teraz ma całkowity zakaz bo jednak może to powodowac skurcze:sorry2:

reklama
Paula3 rozwaliło mnie to na łopatki - chylenie czoła przed małym księciem:-D:-D:-D ja też tak mam wolę tak niż normalny seks bo w ogóle nie mam żadnej z tego przyjemności że szok więc to bez sensu a tak hehe to wilk syty i owca cała:-D

od wczoraj boli mnie głowa odwołałam lekcje i leżę sobie w łóżeczku pierdzielę nic dzisiaj nie robię, m chory ale do roboty chodzi, niech się w końcu wyleczy bo będzie nie fajnie jak jeszcze mnie chwyci:cool:

p.s. jak m masuje mnie tam hmm poniżej pępka powiedzmy i skończy i było fajnie to mam mega twardy brzuch przez jakieś 10minut;?

a i ciśnienie mam za wysokie;(

Dorciaa nie przejmuj sie ta waga ja identycznie mam prawie ! Przytyłam już 12 kg i co wizyte mam wykłady od ginka ze ale dlaczego pani tak dużo tyje ! ze mam się pilnowac ! ja mam już to w tyłku bo na wyrzeczenia przyjdzie czas niedługo a teraz oddaje się na całego pałaszowaniu wszystkich pysznych słodkości ! Całe zycie kobieta odmawia sobie słodkości bo chce mieć ładną figure.....to chociaż w ciąży niech nam wolno sobie pofolgowac !! :-):tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry