Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
skaczące tak,jak np powieka?
jeśli tak,to brakuje Ci jeszcze potasu bo za takie "latające" skurcze mięśni odpowiada magnez i potas
hmmm a może chodzi wam o "zespół niespokojnych nóg" ?
https://www.babyboom.pl/forum/zdrowa-mama-f90/zespol-niespokojnych-nog-rls-17648/

golanda - co to znaczy skaczące nogi
mi lekko mrowią, magnez biorę więc nie wiem co to ... :-)

Golanda ja tez mam takie mimowolne odruchywkurzajace to jest
![]()

i meczacejejku a wy znowu tyle naprodukowałyście jedna narzekają że za mało inne że za dużo
skurcze łydek mnie łapią mrowienia/cierpnięcia dłoni też mam biorę magnez +b6 i jedynie na łydki mi pomaga
byłam dziś na zakupach jakiś stary facet mnie wkurzył bo kasa pierwszeństwa dla ciężarnych doszliśmy do niej jednocześnie sa ten się pcha na chama do przodu przede mnie mówię na głos że kasa pierwszeństwa dla kobiet w ciąży a ten udaje głuchego nawet nie spojrzał na mnie tylko wyciągnął komórkę i sobie gadałchamstwo na całego ....
Kubiaczka z tego co wiem witaminę D daje się po 2 tygodniach od narodzin dziecku![]()

Nie chciałam T. uwierzyć to mnie nagrał na dyktafon i mi puścił nagranie 

A o 9 pewnie położę się dalej... 
, a mąż śpi dalej jak zabity
A przecież powinien już wstać, bo plecki mnie bolą i masażu potrzebuję 

Już prawie zdrowa jestem :-) Mogę oddychać. zatoki się odetkały 

;-)w mojej księdze wiedzy o ciąży ("w oczekiwaniu na dziecko") pisali o tym zespole.. Że może wystąpić właśnie w ciąży...Ivi czytalam kiedys o tym bo moj maz ma to na co dzien,, zwlaszcza jak jest zmeczony to mu nogi skacza, a mi skacza dopiero od jakis 3 tyg. ale to strasznie wkurzajace, ale jakos w taki zespol niespokojnych nog na czas ciazy to mi sie nie chce wierzyc, a jesli tak jest to chce jakies lekarstwo.
a to są antybiotyki czy środki "doraźne" ? Jeśli antybiotyki to OBOWIĄZKOWO bierz tyle ile trzeba! bo dziś czujesz się dobrze, a za 3 dni wróci ze zdwojoną siłą! i super że zatoki odetkane :-)Aaaaa.... Miałam Wam powiedziećJuż prawie zdrowa jestem :-) Mogę oddychać. zatoki się odetkały
Teraz się zastanawiam co z lekami... Mam brać do czwartku, ale jak się poprawiło, to czy jest sens??![]()
Cieszę się tylko że póki co mąż się z tego śmieje. Ale tak szczerze to przynajmniej będzie już miał wprawę w nieprzespanych nocach ;-)
. Wcześniej też nie chrapałam.
A rozpieszczają mnie jak mogą
. Nawet teściowa zawsze kupuje jakiś serek dla mnie, bo wie, że lubie takie rzeczy. I to ciągłe "Dorotka, a może coś zjesz.." itp...
Tylko kto mi tu zrobi jajecznice
Ja się chyba jednak skuszę po raz 3 na krokiety z barszczem
Niebo w gębie
W domu mam rybę po grecku. Fajnie, że czujesz się lepiej.