Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i sosik tylko zrobie-a co:-)

Więc to może zatoki
Ale teraz gania
W każdym razie spal z mamusią, a tata w gościnnym
Powiedziałam dzisiaj o tym M i stwierdził, że on do porodu już nie pije- zobaczymy

Wiem tylko, że mam przynieść mocz do analizy, bo takie kłucia w podbrzuszu i w pochwie mogą też oznaczać jakąś infekcję :-(musze sie pochwalic wczoraj podpisalismy umowe na mieszkanko i w czwartek dostajemy kluczyki,od piatku przewozimy rzeczy,mieszkanko jest o wiele blizej szpitala w ktorym chce rodzic no i mniejsze ale tansze i ladniejsze...
Ostatnio odczuwam w hm"małej"takie jakies kucia" brzusi nisko czuje ze tym razem dzidziulka nie przenosze tylko chyba jeszcze przed terminem urodze....
Czy wy juz chodzicie do gina co 2 tygodnie bo ja nie pamietam od ktorego tygodnia ciazy zaczyna sie czesciej chodzic do gina...
LABAMBA-zdrowka dla synka zycze
A ja znowu lubie soboty bo w soboty mi przeskakuje cyferka na suwaczku choc teraz termin sie przyblizyl o 5 dni niby wg usg zobaczymy.![]()
Hej Mamuśki :-)
Na szczęście Olisiński pospał sobie dzisiaj do 10, więc mogłam sobie odespać. Teraz czekam aż mi sklep otworzą i lecę po lody :-)
Później na 16:20 wizyta w szpitalu i zobaczymy co w końcu mi dolega.
Udanej, spokojnej niedzieli Mamuśki :-)
Witam wszystkie mamuśki
a wiecie,że w ciąży infekcje dróg moczowych mogą często przebiegać bez uciążliwości ze strony samego układu moczowego?Najczęściej objawem "ciążowym" zapalenia pęcherza są SKURCZE MACICY
miłej niedzieli wszystkim...

no to mój też tak zrobił zabrakło mu farby i kupił tanią farbę.... bo tania i dużoooo ,ja mu w sklepie się buntuje ze ma kupić inna a tan wziął wiadro i do kasy i w domu masakra taka farba i musiał jechać ponownie po dobrą ;-)
Janusz się wścieka od rana, bo brakło mu farby i żeby zaoszczędzić kupił tańszą i ona w ogóle nie maluje :/ pojechał własnie po taką jaką malował... Niefajnie, bo humor ma zepsuty już.
loreal casting chyba nie zawiera amoniaku poczytaj skład jak będziesz wybieraćDziewuszki orientujecie sie jakie farby do włosów sa bez amoniaku?zamierzam dzisiaj kupic i nie wiem jaką![]()

to duże zmiany przed wami gratuluje podpisania umowymusze sie pochwalic wczoraj podpisalismy umowe na mieszkanko i w czwartek dostajemy kluczyki,od piatku przewozimy rzeczy,mieszkanko jest o wiele blizej szpitala w ktorym chce rodzic no i mniejsze ale tansze i ladniejsze...
Ostatnio odczuwam w hm"małej"takie jakies kucia" brzusi nisko czuje ze tym razem dzidziulka nie przenosze tylko chyba jeszcze przed terminem urodze....
Czy wy juz chodzicie do gina co 2 tygodnie bo ja nie pamietam od ktorego tygodnia ciazy zaczyna sie czesciej chodzic do gina...
LABAMBA-zdrowka dla synka zycze
A ja znowu lubie soboty bo w soboty mi przeskakuje cyferka na suwaczku choc teraz termin sie przyblizyl o 5 dni niby wg usg zobaczymy.![]()

daj znać jak po wizycieHej Mamuśki :-)
Na szczęście Olisiński pospał sobie dzisiaj do 10, więc mogłam sobie odespać. Teraz czekam aż mi sklep otworzą i lecę po lody :-)
Później na 16:20 wizyta w szpitalu i zobaczymy co w końcu mi dolega.
Oliś w końcu dał mamie pospać
;-)