Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też mi chowa żelazko, deskę do prasowania i odkurzacz, żebym w końcu przystopowała, ale jak nic nie robię to mi się tak strasznie czas dłuży ;-)
Na szczęście nic mi nie gadał, a wręcz zakupy Mu się podobały, tyle że znowu się nasłuchałam, że powinnam też sobie coś kupić ;-)pAULA-nie ma sprawy mam takiego palera ze na 32 domy wystarczy:-) , gorzej z nerwami wszystko mnie denerwuje poprostu zachowuje sie jak nienormalana moj to juz dzisiaj sprawdzal czy goraczki nie mam , bo az mnie nie poznaje.Teraz pomalu wyciszam sie i ide spac wiec do jutra.;-)mnie też.. od rana mi w głowie coś śpiewa "już niedługoo"hihihi..
jednak 9miesięcy ciąży to za długo jak dla mnie.. już chce tulić swoje słonko..
dormark to teraz wpadaj do mnie posprzątać bo ja przez cały dzień nic nie zrobiłamsłono zapłace..
![]()
Wkleiłam na odp wątku:-)Labamba dawaj linka do bielizny plizzzzzz
Miło jak ktoś docenia naszą pracę, gratuluję:-) A tak się narzeka na dzisiejszą młodzieżWróciłam z pracy... z piękną różą, smoczkiem, czapeczką, bucikami i czekoladkami - wszystko od uczennic. Matko aż się wzruszyłam. Kochane są nastolatki i nie dam narzekać na młodzież - wszystkie życzyły powodzenia i życzyły szybkiego powrotu do nich.
Fajnie naprawdę.
Wracam a wy piszecie o zbliżających się terminach, oglądam wasze zakupy i naprawde bierze mnie..... to coraz bliżej!:-)
emilcia - popieram przedmowczynie, jeden raz krzyknij na matkę, może jej olej do głowy wróci; jak może wiecznie zawracaćci głowę swoimi problemami
Co do bielizny to podobno powinno się ściskać sadło poporodowe ale czy to coś daje to nie wiemJa mam termin z om na 14/01 a cesarka planowana jest 10 dni przed terminem czyli 04/01. (Co bardzo mnie cieszy bo ja mam urodzinki też 4go, tylko grudnia a imieniny 4go maja... Lubie tą cyferkę) Generalnie 38w+4d.
Babki, piszecie o bieliźnie ściągającej... Proszę wyjaśnijcie mi co to właściwie daje? Czy chodzi tylko o efekt wizualny? Czy nie rozleniwia to mięśni brzucha? Naprawdę nic na ten temat nie wiem.
Kolejna sprawa którą mam i proszę o radę bardziej doświadczonych, to poduszki z gęsiego puchu. Kupiłam dwie w ikei już ponad rok temu i nie mogę się pozbyć zapachu tych piór właśnie. Jest na tyle intensywny i nieprzyjemny, że nie da się na nich spać! Poduszki może faktycznie nie były z tych super jakościowo, ale może jest jakiś sposób na zapach... Jestem o krok od pozbycia się problemu metodą "śmietnikową"...

Beti81 pisze:Boze dziewczyny jak was tak czytam to tez sobie uswiadamiam ze to juz w sumie kazda z nas moze zaczac rodzic....a ja dopieor zaczelam szkole rodzenia heheh ciekawe czy uda mi sie ja skonczyc
Ej, nie możesz się obwiniać za to, co się dzieje! Wiem, że masz takie uczucie, że ich ranisz, ale tak naprawdę to oni sami siebie ranią i Ciebie jeszcze przy okazji! I to nie jest Twoja wina! Bo i tak jesteś super córką, że ciągle się tym wszystkim przejmujesz i martwisz, niestety zapewne nikt tego nie doceni (z głównych zainteresowanych), takie życie. Ale naprawdę spróbuj się aż tak nie zamartwiać i przede wszystkim nie myśl źle o sobie! I nie daj sobie zabrać radości z dzieciaczka. Trzymaj się!e_milcia pisze:Napisałam Wam to co powyżej i już na nowo nerwy i płacz...
Mama była ze mną na badaniu...
A jak wyszłam zadzwonił tata i poprosił, żebym mu zdjęcie wysłała ... Więc wysłałam... A teraz w domu mama robi mi wyrzuty... Dlaczego ojcu zdjęcia wysyłam, pewnie dlatego, żeby JEJ pokazał...
Mam dość!! Zwyczajnie mam dość... Nie mogę zrobić nic, bo wciąż ranie jak nie mame to tate...
Nie radzę sobie z tym wszystkim...

Normalnie chodzę spać ok 23 i zrywam się między 6-7, więc spałam dobrą ilość godzin, ale jakiś niedosyt czuję... 
I mam na coś ochotę, ale nie mam pojęcia na co!!

Pięknie zjadły, czas pokazania 
Patrzy na mnie, na Sławka, na babcie i mówi do Oliwii 'szeptem' do ucha: 'Oliwia co to jest?' a Oliwia 'Nie wiem co to jest, ciocia mówi, że Adaś, ale ja myślę, że powinna popukać się w głowę" 

Później zaczęły się pytania dlaczego Adaś tak długo w brzuchu siedzi, dlaczego go nie kocham, bo jakbym kochała, to bym na rączkach nosiła, a nie w brzuchu... Tak mnie rozweseliły, że naprawdę... Wdzięczna jestem Bogu za te dwie moje kruszynki
:-)
Zdaję sobie sprawę z tego, że pewnie masz dość gderania, ale doceń to gderanie... Lepsze to niż olanie ze strony teściów... Wczoraj byłam na imieninach u teścia (całe 25 minut) i Sławek zaczął im opowiadać o badaniu, to wiesz co powiedzieli? 'Cicho, bo brzydula leci'!! No, więc się zabraliśmy stamtąd...
Niech jedzie z Tobą, daj jej przyjemność!! I pokaż jej, że w szpitalu mogą traktować ludzi po ludzku, niech się przekona
:-)
Usiedli i oglądali zdjęcie z dobre 5 minut
Wciąż płakali i się przytulali i całowali
To było tak piękne, że aż się popłakałam i inne Panie w poczekalni też :-) Jeden z piękniejszych momentów w życiu - dowiedzieć się, że będzie się rodzicem 
Może coś będzie ciekawego!!