Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a ja własnie umyłam kolejne okno...rozwiesiłam kolejne pranie![]()

A co się nie przyznam +9,wam się może wydawać, że to niedużo, ale ja zakładałam max 10, bo moja waga wyjściowa była duża, właściwie nadwaga
i kupiłam zielone żółte i czerwone grapefruity i kilo kiszonej kapusty
9,5

Dostałabym zawałuWitam można powiedzieć porannie. U mnie na wschodzie Pol dzis piękna pogoda.
Nigdy nie zgadniecie kto mnie dziś obudził...
W nocy nie mogłam spać bo mała dawała mi popalić poza tym mój M wrócił z trasy ok 2ej więc trochę pogadaliśmy i zasnęłam przed 4ą.Dlatego też rano pozwoliłam sobie odespać, ale ten mój "Jełop" pojechał na miasto i zostawił mnie śpiąca w otwartym domu bo "wydawało" Mu sie że już nie śpię.
Sypialnię mamy na piętrze(!!!!) nagle czuję ze ktoś mnie ze tak powiem puka w plecy, podnosze sie zaspana, rozczochrana i stoi jakiś 70letni gość i mówi
-"Dzień dobry , opłatek przyniosłem, opłata co łaska ale nie mniej niż 20zł"
Przez wiele lat znał teścia wiec sobie wszedł!!!!!Dobrze ze sobie jeszcze śniadania nie zrobił!!!!
Jadę odebrać wyniki. Pa

, ziemniaki ze śledzikiem, zapiłam kefirem

. Tak mnie ten mój dupek wkur... ze normalnie nie wytrzymałam. Ja od rana biegiem, odebrać wyniki ( on nie odbierze bo nie wie gdzie), zrobić zakupy ( on nie zrobi bo nie wie co), posprzątać chociaż podłogi i łazienki ( on nie posprząta bo i tak zrobi to źle), wystać się w kolejkach, przepychać samochodem po mieście, zrobić obiad... na szczęście tego ostatniego nie zdążyłam. a mój misiu pojechał sobie do kolegi i siedział 3 h. dzwonie do tego dupka i sie pytam gdzie jest a on na to " a co chcesz ode mnie ?

No ja tak samo jak Kaja i Yol_a - u mnie też +9, a z mojego założenia miało być do 10yol_a możemy sobie uścisnąć dłoń - choc u mnie lekko ponad 9 już9,5
też się martwię jak jola.24, że teraz na zwolnieniu mi więcej przybędzie - no ale co zrobić.... trzeba się lekko pilnować ale nie mam zamiaru się katować faktem czy przytyje 10 czy 15 - szczerze mówiąc więcej nie chcialabym
ale wy kobietki szalejecie, kto to widział okna myć... mężów zagonić - dajcie spokój ;-)
więc do końca to mi pewnie jeszcze kilka przybędzie, no i trudno - zrzuci się potem, teraz nie ma się co przejmować dziewczyny! Ostatnio mi ginka mówiła, że to normalne iż po 30tc. tyje się więcej i szybciej - i żebym się nie dziwiła, ż nawet 1kg na tydzień
wy się chociaz ruszacie, a u mnie to wogóle szkoda gadać
no i skończył malować - jupi - pokój Misi pomalowany po 3 tygodniach bałaganu!!:-):-):-) teraz czeka go sprzątanko, a ja szukam dywaniku w necie co by mi sie podobał
Dziękuje za pocieszenie:-):-):-)a Twój ma wspaniałą żonę i dwójke wspaniałych dzieci więc nawet na te pindy uwagi nie zwróci! o!![]()
Daj troszke kapustkiA co się nie przyznam +9,wam się może wydawać, że to niedużo, ale ja zakładałam max 10, bo moja waga wyjściowa była duża, właściwie nadwaga
i kupiłam zielone żółte i czerwone grapefruity i kilo kiszonej kapusty

Oczywiscie przed nim udaje ,ze wcale mnie to nie obeszło,ze jedzie,stwierdziłam ,ze nie dam po sobie poznac jaka jestem zazdrosna jędzaWidzę,ze nie tylko u mnie ryczący dzień. Tak mnie ten mój dupek wkur... ze normalnie nie wytrzymałam. Ja od rana biegiem, odebrać wyniki ( on nie odbierze bo nie wie gdzie), zrobić zakupy ( on nie zrobi bo nie wie co), posprzątać chociaż podłogi i łazienki ( on nie posprząta bo i tak zrobi to źle), wystać się w kolejkach, przepychać samochodem po mieście, zrobić obiad... na szczęście tego ostatniego nie zdążyłam. a mój misiu pojechał sobie do kolegi i siedział 3 h. dzwonie do tego dupka i sie pytam gdzie jest a on na to " a co chcesz ode mnie ?
Poza tym rzuca palenie ( rok nie palił) wrócił od koleżki i co czuję faje na całym korytarzu!!!!!!!!
Tak sie poryczałam że aż sie wystraszył, ze coś sie nie tak z wynikami a teraz biega i udaje ze coś robi!!!!!!!
UFFF ULŻYŁO
A jak by jeszcze jeździł się bawić w Indianina to dziś chyba bym go zaje...
SYLWIA jesteś wielka ( P.S nie chodziło mi tu o wagę;-))
ale w srodku to mnie rozerwac chciało ,ym bardziej ze wiem o takiej lasce któravtam bedzie-28 lat ,super figurka szczuplutka
i jakby mogła to by wlazła na niego brrrrrrrrrr

Oczywiscie nawet zapomniał zadzwonic ze juz dojechał,jak zadzwoniłam to mówi do mnie ,ze dziewczyny sa juz i ze zadzwoni pózniej

a ja gruby słon i do tego lezacy sie martwie i po co ??????????????//Klara zajdź sobie na wątek dolegliwości ciążowe - tam pisałam o tych wodach - można w tańszy sposób tez sprawdzić - upławy nie przesiąkają tak od razu przez watę czy nawet zwykłe chusteczki higieniczne - też powinny się sprawdzić.I wiecie co ja to chyba do końca ciąży zeschizuję z tymi wodami....
Już odstawiłam dopochwową luteinę, ale teraz co drugi dzień biorę clotrimazol 100 dopochwowo i miałam jakieś tam upławy po nim, a dziś to znowu mokro....
Jak nic pod koniec ciąży zamkną mnie w psychiatryku...
a jak mi te wody na prawdę odejdą to na bank się nie zorientuje....
A na te wkładki z apteki nie zarobię, bo nie dość że trzeba je zamawiać, to są tam tylko 3 sztuki i jeszcze 60 zł to kosztuje... bez szans bym je ciągle nosiła... a nie moge być co drugi dzień na izbie...
Kurka wodna....
A powiedzcie mi czy też tak macie, ból krocza rozumiem, sama o tym pisałam, ale ja jeszcze mam wrażenie że mam tam dziś spuchnięte...hmmmm