Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie mialam pusto dlatego musialam jechać - zakupiłam: winogrona, mandarynki, jabłka, soczki, serki waniliowe, jogurty, ciasteczka owsiane, 2 princesski a co...; i inne sniadaniowo-obiadowe produkty.Kaja_10 co do tej kompieli tez bylam pod wrazeniem i tez bym bardzooo chciala takacoz dobrego kupilas?? ja mam ochote ale na nic co jest w lodowce
![]()
- sprawdzane w dwójkę a co dopiero w trojkę ;-) chyba nie dałoby rady 
hehehehe ale fajnie ...
wyobrazilam sobie Was w tej wannnie ( tylko beż zadnych poddtekstów) i tego psa wsadzajacego łepek ...hehehe wyobraznia mnie poniosła bo się ubawiłam nieźle
ale ze czemu?Ze pies z nami w lazience?;-)Ja żyję ale pod wrażeniem agbarowej kąpieli byłam i pojechalam sobie do marketu na zakupy![]()
Jak rodzina w komplecie to i pies byc musi:-) Kaja_10 co do tej kompieli tez bylam pod wrazeniem i tez bym bardzooo chciala takacoz dobrego kupilas?? ja mam ochote ale na nic co jest w lodowce
![]()
;-)Co do kąpieli to sobie z M sprawiliśmy co prawda narożną w nowym domu z nadzieją na ewentualne kąpiele ale ewidentnie jakaś niezgrabna nam się trafiła- sprawdzane w dwójkę a co dopiero w trojkę ;-) chyba nie dałoby rady
![]()
Tysiolek będzie się miej ruszać bo rośnie i ma mniej miejsca jak wyczuwasz ruchy a są delikatniejsze to jest ok licz sobie ile ich jest będziesz spokojniejsza

reszta mniej ważna
nie wiem już jak siedzieć na krzesle tu strzyka, tam boli , tam mnie Mała Żaba kopnie w żebro tam w pęcherz heheheeh - siedze i się sama z siebie śmieje jaka jestem niedołężna 

ale !!!! dam rade i ide dalej czytać
chyba z kazdym centymetrem w brzuchu ubywa mi centymetr w obwodzie mózgu 
widze.....wesoło w tej łazience macie hyhyhy......
;-) 
dziewczyny czuje sie jak slon w 12 miesiacu ciazy
jest mi ciezko wszystko boli...
macie jakies dobre rady na bole krzyzowe?? wlasnie probowalam cieplego
prysznica ale tylko troszke pomoglo
i niewiem co dalej robicratujecie