Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
omelka77 tylko co do masazu maly problem bo moj facet wyjechal znow w trase na 2 tyg :-(
omelka77 tylko co do masazu maly problem bo moj facet wyjechal znow w trase na 2 tyg :-(
nie dosc ze krotko to czasem czucie chyba w rekach tracil i bolalo
no ale to tylko chlopyA teraz dobra wiadomość że u Nadineczki wszystko oktrzyma się dzielnie ;-)
![]()
Czesć!
postanowiłam sie oficjalnie dołączyć:-). Podczytuje Was już od jakiegos czasu (anonimowo) ale jako nie miałam odwagi pisać. Jestem w 31 tygodniu ciąży, mam termin na 23 stycznia:-).
Pozdrawiam serdecznie.
Cześć kobietki. Nie nadrobiłam wszystkiego co napisałyście od wczoraj ale widzę, że z chłopami to samo. U mnie też. W skrócie: wczoraj M wyszedł do sklepu ok. 17 o 22 zadzwoniłam i powiedziałam, że to że chodzi na mnie naburmuszony (nie mam pojęcia o co) nie upoważnia go do tego że może sobie hulać nie wiadomo jak. Odpowiedział, że skoro jest źle jeśli siedzi w domu to wychodzi. Potem mu powiedziałam, że jeśli nie wróci do domu jak normalny człowiek to najpóźniej we wtorek wyjeżdżam, spytał gdzie a ja że nie powiem. Coś burknął i się rozłączył. Przyszedł o 2 w nocy, nie spał ze mną ani na górze tylko w pokoju obok. Robi na rano więc przed 15 spakowana idę do koleżanki, nie chcę marnować pieniędzy na bilety. Będę blisko ale nikt nie będzie wiedział gdzie jestem, nawet mój tata ani jego mama. Nie wiem tylko czy powiedzieć mu to wprost czy zostawić krótki liścik:-( Robię to w nadziei, że się opamięta i zawalczy o nas...
witam Wszystkie Cieżarne :-):-)
Ja dopiero teraz mialam chwile i sile zajrzec :-(
caly weekend walczylam ze swoim i z plusem
ehhh mam juz dosc, niedosc ze dopiero wyszlam ze szpitala i mialam odpoczywac to jeszcze wiecej nerwow mialam niz przed, ja niewiem ci faceci sie przejmuja przez godzine a potem zapominaja i zaczynaja swoje
martwi mnie przy napinaniu sie brzusia parcie na pochwe jak siusiam czasem az boli
boje sie ze nie dotrzymam do stycznia i urodze wczesniej![]()
Hej Dziewczyny:-) Przywitam się tylko i lecę leżeć dalej, od piątku coś mnie zmogło i normalnie dogorywam w łóżku, z nosa mi się leje, gardło boli,kaszel dręczy. Najgorsze jest to, że słyszę, że Oliś też powoli zaczyna kichać i prychać :-(
Miłego dzionka Kobietki![]()
Moj facet mnie dzis zaskoczyl...
powiedzial ze jak sie malenstwo urodzi to on nie wezmie
go przez pare miesiecy na rece bo sie bedzie bal
ze polamie albo krzywde zrobi i ze go nie zmusze do noszenia bo ja jako
kobieta mam instynkt macierzynski a on nie![]()

a mnie wkurza, że się pakujecie.... zeschnie wam tam wszystko w tych torbach przez kolejne tygodnie - kurde... jeszcze czas![]()
Tysiolek z tymi ruchami to jest też tak, że po pewnym czasie jak dzidzia urośnie to przejstaje się mieścić. Wiec skoro ma mniej miejsca na ruch to i mniej się rusza. To normalne. Ważne że się rusza.
Widzę, że masz zdrowe podejście do faceta. A jak czasem sobie pójdzie i się napije z kumplami to nic się nie stanie ;-) Mój rzadko wychodzi, ale czasem mu się zdarza, że chce się umówić z kumplami np. na żagle z nocowaniem na łódce. A niech sobie nawet raz na rok więcej wypije. Byle tylko nie musiała go w takim stanie oglądać ;-P
.
No to dzidek już nie taki mały, więc na pewno będzie okHej
Ja byłam dziś na USG na NFZ. Dokładne wyniki będę miała na wizycie za tydzień, ale już dziś mogę powiedzieć że synuś waży 2,7 i jest bardzo duży. wg pana doktora który robił usg mały wygląda jak by miał się urodzić 14 grudnia, a z USG robionego w sierpniu wychodziło, że 21 grudnia.
Tak że wszystko jest na razie ok. Rozpoczęłam zakupy świąteczne bo nie wiem jak będzie ze mną w grudniu a trochę prezentów trzeba kupić.
Trzymajcie się kobiety i nie dawajcie facetom. Was jest dwoje (albo troje) a facet czyt. tatuś-mąż jeden.

Fajnie Wam, ja sama się tam ledwo mieszczę...Ale sie obzarlam.....matko jedyna chyba pekne..Teraz leze jak basza a pan maz sprzata po obzarstwie.....
Za chwile idziemy sie powylegiwac do wanny....Jeszcze sie w dwojke miescimy to chyba nie taki ze mnie slon hihi;-)hmm... wlasciwie w trojke;-)i jeszcze pies leb wsadza i wode z wanny wypija....:-)
a potem kapanie psa..oj bedzie wesolo:-)
U mnie pojawiła się w 28tyg, co do wózków to wejdz sobie na wątek o wyprawce, tam się dzielimy spostrzeżeniami i pomysłami na zakupyDziewczyny mam dwa pytania (jesli już wczesniej omawiałyscie te tematy to sorki że się powtarzam:-)):
1. Czy też juz macie siarę w piersiach?
2. Czy wybrałyscie juz wózki? Ja rozglądam się od miesiąca i mam coraz większy metlik w głowie!