Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
HELP !!!

i to gadanie o izolowaniu dzieci, trzymaniu w sterylnych warunkach itp
... może jeszcze mamy czekać z pierwszym spacerem do zakończenia sezonu grypowego
a potem pierwszy łyk świeżego powietrza i się okaże, że dziecko ma alergię na tlen 

ale na to też pewnie się znajdzie szczepionka ;-)
ale ostatnio podnoszę swoje umiejętności kulinarne i co raz rzadziej sięgam po półprodukty ... jak już serwuję jakieś 'świństwa' typu wczorajsze hamburgery, to przynajmniej domowej roboty ... więc wmawiam sobie, że jestem na dobrej drodze ;-) martwi mnie tylko mój ciążowy 'jarzynowstręt' ... ostatnio nawet na mój ukochany szpinak nie mam ochoty
a z owocków głównie jabuszka i bananki ... pomarańczki i grejfruty mnie zdradziły i trzymają teraz stronę zgagi 

Kompletnie niemam siły biodra bardzo bolą czasami az chodzić niemoge.
Szlag mnie trafia ze wszystko juz poprane poprasowane a ja mogłabym teraz tak codziennie. Ciekawe jak długo 
JoL, uwierz, że jak przyjdzie czas, to odróżnisz skurcz od pupy.Powiedzcie mi, jak to jest z KTG???
Mnie się pewnie przyda, bo chyba dalej nie potrafię odróżnić skurczu od wypiętej pupci malutkiej![]()
I żadne ktg nie będzie Tobie potrzebne. Zazwyczaj robią, jak idziesz do porodu lub jeśli masz wcześniej jakieś dolegliwości (twardnienie brzucha lub inne ciekawostki). Według niektórych to chyba z pierwszym spacerem powinno się czekać do osiemnastki. ;-)A jak wczoraj usłyszałam, że chcą wszystkie ciężarne szczepić na grypę, to prawie z krzesła spadłam ... prędzej się dam aresztować niż zaszczepići to gadanie o izolowaniu dzieci, trzymaniu w sterylnych warunkach itp
... może jeszcze mamy czekać z pierwszym spacerem do zakończenia sezonu grypowego
![]()
Oczywiście, że do e_milci :-)labamba ale ja nie mieszkam w bloku :-) to chyba do emilci miało być? :-)
ja dopiero wstałam. aż wstyd ! :-( miałam od rana prasować i zmarnowałam kilka godzin. o 6ej rano jak budziłam swojego do pracy dopadł mnie taki ból brzucha, że się zwijałamno ale wzięłam no-spę i się położyłam "jeszcze na godzinkę" i chyba jakoś nasennie to na mnie podziałało :-)
Super, że dzidziuś ok, ale to czekanieWitajcie...
Mam jakiś zły humor...czuję się zmęczona...wszystko mnie denerwuje![]()
Byłam wczoraj na wizycie, dostałam listę badań, lekarz mnie zbadał i wszystko jest ok, szyjka długa, u malucha też ok, wyszło mu że waży 2235g, termin ok 3stycznia. Ponad 3 godziny siedziałam na poczekalni...makabra...myslałam, ze jajo zniosę...
Dziś jadę jeszcze do szkoły, muszę niedługo się szykowac![]()
Pozdrawiam kobietki :-)

To świetnie, że chłopcy ok:-) Niestety przy końcówce zaczynamy czuć coraz większy dyskomfortWitam ciezaroweczki!!! wpadlam tylko sie przywitac, bo sie strasznie rozpisujecie i nie da rady nadrobic zaleglosci. U nas wszystko w porzadku bylismy na Usg i chlopcy pieknie rosna waza po 1816 i 1863g. tylko juz cos mnie nrzuszek zaczyna pobolewac i twardniec dosc regularnie ale mam nadzieje ze chlopcom jeszcze sie nie spieszy)
ania98765 nie przejmuj sie ja za swoje zle samopoczucia obwiniam hormony...Oj i wspolczuje ze jeszcze masz szkole na glowie. mysl pozytywnie
macy mialam te nieprzyjemnosc popracowac jakis czas w KFC w Uk i napatrzylam sie na to i owo. dla maluszka ktory jeszcze ledwo siada male fryteczki a dla mamusie ktora ledwo miesci sie na jednym krzesle kubel kurczaka z 4 porcjami frytek i do tego pepsi dietetyczna oczywiscie. usmiac sie mozna...

Jaki ochrzan dostałam, że jednak Go puszczam

tym bardziej ze grudzien nam zleci pod znakiem przygotowywania do swiat:-) echhhhJa dziś chyba potrzebuje jakiegoś kopa na rozpędmam strasznego lenia, który trzyma mnie już kolejny dzień i najchętniej to cały dzień przeleżałabym na kanapie
Po mega przypływie enegi i wiciu gniazdka teraz mega lenistwo mnie dopadło
same skrajności
![]()