reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Ja przepraszam, ale też poród całkowicie naturalny wybieram, więc też liczę na ten orgazm. Moja kuzynka w Norwegii miesiąc temu rodziła córeczkę bez znieczulenia i dodatków i została okrzyknięta bohaterką oddziału. Tak się porobiło. Kobietom się w głowom poprzewracało od tej cywilizacji, o.
Oj przepraszam Koleżanko, że zapomniałam o Tobie:-p:-D

reklama
Poza tym mam nowego konika :-D czy jeszcze podają w szpitalu w zastrzyku witaminę K maleństwu? Bo ja nie chciałabym aby to zrobiono - wiecie coś :eek:

Zaraz się okazę, że każda chce orgazm i wszystkie będą naturalnie rodzić... :-D Proszę bardzo - opowiadajcie potem jak było.
Z tego co się orientuję, tak. Tu na pewno, ale musisz dać im na to pozwolenie.
Oj przepraszam Koleżanko, że zapomniałam o Tobie:-p:-D
No!

Witam !
Joasia głowa do góry będzie dobrze wytrzymasz zobacz jeszcze tylko 58 dni to nic w porównaniu z początkiem prawda?:tak:

Dziewczyny ja również z Wami czekam na poród z orgazmem:-) Ciekawe czy którejś się uda.:-DA co do mężów to niech tacy cwani nie będą z tymi orgazmami dla siebie podczas porodu,jak w ciązy to nie miął kto chodzić i brzuchola nosić więc jak komuś należy się orgazm to tylko nam!!!:-D

Ja jutro wybieram się na zakupy i będę robić oponki serowe,a w grudniu jedziemy dopiero po wyprawkę tak wiecie wszystko za jednym zamachem już sie nie mogę doczekać!:-)
A w poniedziałek idziemy prywatnie na usg w końcu HURAA:-)

Hello Poczytałam i nie odpiszę, bo nie mam siły dzisiaj ja sobie ponarzekam, a co. Boli mnie pachwina,:szok: nie mogę chodzić, jak leżę, to też mi źle, a do tego mam twardy brzuch i biegunkę:zawstydzona/y:I podobnie jak Joasia nie tylko fizycznie mam dość.

Dziewczyny może na smutki jakiś dobry film? Książka... główki do góry, taki nastrój musi minąć. ;-)
yol_a dziś wasz szpital pokazywali w tvn24 - naprawdę tam poważnie i o ewakuacji myślą ... :szok:

Dziewczyny może na smutki jakiś dobry film? Książka... główki do góry, taki nastrój musi minąć. ;-)
yol_a dziś wasz szpital pokazywali w tvn24 - naprawdę tam poważnie i o ewakuacji myślą ... :szok:

Nie pierwszy raz go pokazywali w tv, jeżeli tak dalej pójdzie to nie wiem gdzie będę rodzić. A wszystko rozbija się o politykę

macy nie mam zielonego pojecia a najlepsze ze jak jej zapytalam dlaczego to tez nie potrafila wytlumaczyc tylko powiedziela ze tak poprostu jest:-)

^Joasia^ kazdy ma te zle dni, szczegolnie w naszym stanie:tak:

dobrej nocki mamuski ja ide na kanape a jutro bede nadrabiac:-)

witam wieczornie :-)
ja juz nareszcie w lozeczku jestem padnieta a wsumie nic nie robilam tylko troche pochodzilam po schodach bo musialam isc do znajomych na 2 pietro potem do tesciowej na 3 pietro w innym bloju no i na koniec w swoim na 3 i jakos sie zasapalam nawet mi ciezko przewrocic sie z boku na bok w lozku:eek::eek: czuje sie jak slon...
ehh dziadkowie jutro jada w gory do rodzinyy z wujkiem, facet w trasie a ja sama w domku zostaje na 2 dni :-:)-(smutno mii :-(zazdroszcze wam ukochanych przy sobie

reklama
Spoko spoko... do depresji jeszcze mi daleko :-) jeszcze od czasu do czasu się uśmiecham :-)

Nie mogłabym sobie na nia pozwolić, na dodatek bez powodu :-)

Pochłaniam mleko z czosnkiem już drugie dzisiaj... Tak myślę czy to nie drapanie szyby rano w aucie :-) wczoraj było dużo cieplej a rano był dzisiaj mróz a ja byłam tylko w grubszej bluzie.

Uciekam do męża... ja chyba za dużo po prostu wymagam...

uciekaj uciekaj i pomysl czasem optymistycznie a nie w szarych kolorach i prosze czesciej sie usmiechac z tego co czytam sadze osobiscie ze jestes fajna babka;-)

witam wieczornie :-)
ja juz nareszcie w lozeczku jestem padnieta a wsumie nic nie robilam tylko troche pochodzilam po schodach bo musialam isc do znajomych na 2 pietro potem do tesciowej na 3 pietro w innym bloju no i na koniec w swoim na 3 i jakos sie zasapalam nawet mi ciezko przewrocic sie z boku na bok w lozku:eek::eek: czuje sie jak slon...
ehh dziadkowie jutro jada w gory do rodzinyy z wujkiem, facet w trasie a ja sama w domku zostaje na 2 dni :-:)-(smutno mii :-(zazdroszcze wam ukochanych przy sobie

kochana odpoczywaj poki mozesz ja chetnie poslalabym mojego na dwa dni odpoczac troche i zatesknic;-) nie smuc sie czas szybko zleci.
no a mi zachcialo sie zrobic odrosty ide wlasnie myc wloski ciekawe co mi wyszlo. No bo jak tu fryzjerka z odrostami:szok:

Do góry