• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniówki 2010 !!

Ja przepraszam, ale też poród całkowicie naturalny wybieram, więc też liczę na ten orgazm. Moja kuzynka w Norwegii miesiąc temu rodziła córeczkę bez znieczulenia i dodatków i została okrzyknięta bohaterką oddziału. Tak się porobiło. Kobietom się w głowom poprzewracało od tej cywilizacji, o.
Oj przepraszam Koleżanko, że zapomniałam o Tobie:-p:-D

reklama
Poza tym mam nowego konika :-D czy jeszcze podają w szpitalu w zastrzyku witaminę K maleństwu? Bo ja nie chciałabym aby to zrobiono - wiecie coś :eek:

Zaraz się okazę, że każda chce orgazm i wszystkie będą naturalnie rodzić... :-D Proszę bardzo - opowiadajcie potem jak było.
Z tego co się orientuję, tak. Tu na pewno, ale musisz dać im na to pozwolenie.
Oj przepraszam Koleżanko, że zapomniałam o Tobie:-p:-D
No!

Witam !
Joasia głowa do góry będzie dobrze wytrzymasz zobacz jeszcze tylko 58 dni to nic w porównaniu z początkiem prawda?:tak:

Dziewczyny ja również z Wami czekam na poród z orgazmem:-) Ciekawe czy którejś się uda.:-DA co do mężów to niech tacy cwani nie będą z tymi orgazmami dla siebie podczas porodu,jak w ciązy to nie miął kto chodzić i brzuchola nosić więc jak komuś należy się orgazm to tylko nam!!!:-D

Ja jutro wybieram się na zakupy i będę robić oponki serowe,a w grudniu jedziemy dopiero po wyprawkę tak wiecie wszystko za jednym zamachem już sie nie mogę doczekać!:-)
A w poniedziałek idziemy prywatnie na usg w końcu HURAA:-)

Hello Poczytałam i nie odpiszę, bo nie mam siły dzisiaj ja sobie ponarzekam, a co. Boli mnie pachwina,:szok: nie mogę chodzić, jak leżę, to też mi źle, a do tego mam twardy brzuch i biegunkę:zawstydzona/y:I podobnie jak Joasia nie tylko fizycznie mam dość.

Dziewczyny może na smutki jakiś dobry film? Książka... główki do góry, taki nastrój musi minąć. ;-)
yol_a dziś wasz szpital pokazywali w tvn24 - naprawdę tam poważnie i o ewakuacji myślą ... :szok:

Dziewczyny może na smutki jakiś dobry film? Książka... główki do góry, taki nastrój musi minąć. ;-)
yol_a dziś wasz szpital pokazywali w tvn24 - naprawdę tam poważnie i o ewakuacji myślą ... :szok:

Nie pierwszy raz go pokazywali w tv, jeżeli tak dalej pójdzie to nie wiem gdzie będę rodzić. A wszystko rozbija się o politykę

macy nie mam zielonego pojecia a najlepsze ze jak jej zapytalam dlaczego to tez nie potrafila wytlumaczyc tylko powiedziela ze tak poprostu jest:-)

^Joasia^ kazdy ma te zle dni, szczegolnie w naszym stanie:tak:

dobrej nocki mamuski ja ide na kanape a jutro bede nadrabiac:-)

witam wieczornie :-)
ja juz nareszcie w lozeczku jestem padnieta a wsumie nic nie robilam tylko troche pochodzilam po schodach bo musialam isc do znajomych na 2 pietro potem do tesciowej na 3 pietro w innym bloju no i na koniec w swoim na 3 i jakos sie zasapalam nawet mi ciezko przewrocic sie z boku na bok w lozku:eek::eek: czuje sie jak slon...
ehh dziadkowie jutro jada w gory do rodzinyy z wujkiem, facet w trasie a ja sama w domku zostaje na 2 dni :-(:-(smutno mii :-(zazdroszcze wam ukochanych przy sobie

reklama
Spoko spoko... do depresji jeszcze mi daleko :-) jeszcze od czasu do czasu się uśmiecham :-)

Nie mogłabym sobie na nia pozwolić, na dodatek bez powodu :-)

Pochłaniam mleko z czosnkiem już drugie dzisiaj... Tak myślę czy to nie drapanie szyby rano w aucie :-) wczoraj było dużo cieplej a rano był dzisiaj mróz a ja byłam tylko w grubszej bluzie.

Uciekam do męża... ja chyba za dużo po prostu wymagam...

uciekaj uciekaj i pomysl czasem optymistycznie a nie w szarych kolorach i prosze czesciej sie usmiechac z tego co czytam sadze osobiscie ze jestes fajna babka;-)

witam wieczornie :-)
ja juz nareszcie w lozeczku jestem padnieta a wsumie nic nie robilam tylko troche pochodzilam po schodach bo musialam isc do znajomych na 2 pietro potem do tesciowej na 3 pietro w innym bloju no i na koniec w swoim na 3 i jakos sie zasapalam nawet mi ciezko przewrocic sie z boku na bok w lozku:eek::eek: czuje sie jak slon...
ehh dziadkowie jutro jada w gory do rodzinyy z wujkiem, facet w trasie a ja sama w domku zostaje na 2 dni :-(:-(smutno mii :-(zazdroszcze wam ukochanych przy sobie

kochana odpoczywaj poki mozesz ja chetnie poslalabym mojego na dwa dni odpoczac troche i zatesknic;-) nie smuc sie czas szybko zleci.
no a mi zachcialo sie zrobic odrosty ide wlasnie myc wloski ciekawe co mi wyszlo. No bo jak tu fryzjerka z odrostami:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry