Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

DZIEWCZYNY !!!
Na koniec tego dnia musze Wam powiedziec że mam cudowną łazieneczkę![]()
Odpicowałam ją sobie tak że hoho az szkoda korzystac bo się zabrudzi ,zachlapie ;-)
Pól dnia skrecaliśmy mebelki - no cóz ja już w innym tempie to robie niż dotychczas a mąż postanowił mnie nie dobijać i ślimaczył się w tym skręcaniu ze mną hihihi
Później wszystko wysprzataliśmy, kolejny raz w tym miesiacu szorowalam płytkitzn mąż szorowal
ustawilismy mebelki , pochowalismy wszystko a nawet więcej i jeszcze mam sporo pustych szafek - w sam raz na dzidziowe przybory i kosmetyki
Ale jestem uhahana - tzn szczesliwa no
Później wyprasowałam ubranka...ehhh i stwierdziłam że jestem tak zmęczona jak gdybym przekopała 2hekatry ziemi łopatą
Cóż starzęję się ...
AAA!!! Ale nie powiedziałam Wam najlepszego - wiecie za ile ja te mebelki kupiłam hahahha!
patrzcie same - i jak za tą cene to sa superrrrrr ( zakladając jeszcze pól roku w tym mieszkanku - powinny wytrzymac
IKEA | Szafki, szafki pod umywalki i półki | Szafki | KULLEN | Meble do łazienki, 5 szt.
Jak najbardziej jestem w Pile cialem i duchem
Z Piły do najbliżeszgo sklepu IKEA jest dokładnie 100 km - do Ponania ( mojej rodowitej miescinki )
O 15 mój męzo postanowił że jedziemy, o 17 wyjechaliśmy i wróciliśmy o 12
Świry z nas takie no ale cóż...
Ja tez ostatnio usłyszałam od mojego że bedzie mu brakować mnie w ciązy bo teraz jak się zdenerwuję to nie krzyczę tylko robię groźne miny- co go nota bene bawi
Tak więc na mnie ciąza też działa wyciszająco
Mój gin też mnie nie faszeruje lekami
No-spę mam w razie WU w domu ale w sumie nie brałam ...
Gin powiedział ze w razie silnych twardnień - a ja nie wiem czy te co mam sa silnezdarzy się że raz po raz coś zakuje, zrobi się twardawo ..ale przechodzi
wiec no-spy NIET !
i ile ja waże....... 
roxeen pisze:DZIEWCZYNY !!!
Na koniec tego dnia musze Wam powiedziec że mam cudowną łazieneczkę![]()
Odpicowałam ją sobie tak że hoho az szkoda korzystac bo się zabrudzi ,zachlapie ;-)
Pól dnia skrecaliśmy mebelki - no cóz ja już w innym tempie to robie niż dotychczas a mąż postanowił mnie nie dobijać i ślimaczył się w tym skręcaniu ze mną hihihi
Później wszystko wysprzataliśmy, kolejny raz w tym miesiacu szorowalam płytkitzn mąż szorowal
ustawilismy mebelki , pochowalismy wszystko a nawet więcej i jeszcze mam sporo pustych szafek - w sam raz na dzidziowe przybory i kosmetyki
Ale jestem uhahana - tzn szczesliwa no
Później wyprasowałam ubranka...ehhh i stwierdziłam że jestem tak zmęczona jak gdybym przekopała 2hekatry ziemi łopatą
Cóż starzęję się ...
AAA!!! Ale nie powiedziałam Wam najlepszego - wiecie za ile ja te mebelki kupiłam hahahha!
patrzcie same - i jak za tą cene to sa superrrrrr ( zakladając jeszcze pól roku w tym mieszkanku - powinny wytrzymac
IKEA | Szafki, szafki pod umywalki i półki | Szafki | KULLEN | Meble do łazienki, 5 szt.
No, zobaczymy.e_milcia pisze:Nadarienne ciekawe czy choć połowę tych ciuszków dzidzia Twoja zdąży założyć![]()

Pan maz posikal sie prawie ze smiechu;-)Wczoraj padlam, zasnelam na moim ulubiony programie i nie wiem nawet ile wygrano:-( Denerwuje mnie to, ze teraz jak nie mam sily, to padam i nie jestem w stanie zobic nic, poza zasnieciem i spaniem. A spalam jak zabita, nawet nie slyszalam budzika mojego G. dzis rano
Musiaam wczoraj wyszorowac wczoraj prysznic, bo jakby moja mama zobaczyla w jakim jest stanie, to bym miala duuuuuuuuzo gadaniaheh, ze fleja jestem, a tak o jest czysty w miare. Dzis przetre okna w sypialni tak z grubsza, bo nie musze dokladnie. Seranda sie zepsula i sie nie podnosi, wiec smug nie bedzie nie widac;-)
![]()
witam was brzuchatki
u mnei dzis humotek troche lepszy tzn jeszcze dzis nie ryczalam;-) caly weekend od piatku zaczynajac na wczorajszym wieczorze kończąc przeryczałam i sama nie wiem czemu. kazdy powod byl dobry.ale najwazniejsze ze poki co jest lepiej...obym tylko nie zapeszyła.

Mam nadzieję, że dziś nie będę już jajkiem i pani dr normalnie się mną zajmie 
Mąż już się po nie wybiera - od godziny, ale się wybiera!! 
Nie było babć i dziadków 
Ja jeszcze 18 dni muszę czekać... :-( A Ty tylko 2 dni (dziś i czwartku nie liczę
) i zobaczysz swoje maleństwo!! Szybko zleci!! I na pewno będzie wszystko dobrze!! 
U nas punktów play przybywa... Mają w sumie teraz najtańszy internet (biorąc pod uwagę inne sieci kom), najciekawsze oferty... Mam nadzieję, że wczoraj to było przez jakieś tam ich problemy... Dziś póki co (odpukać) chodzi i łączy dobrze...
Mamy robić projekty , a w sumie nie wiem do końca co mamy zrobić, bo mieliśmy u jednego pana tylko jedne zajęcia - wprowadzające - bo czasu nie ma pan!!
A na za tydzień mam mieć gotowy projekt
śmiechu warte!!

:-)
Napisałam na wyprawce, że brakuje mi osobnego wątku... co wy na to
Spałam dobrze po czym o 7.30 zadzownił kurier z urzędu z pismem - myślałam, że go zabije. O tej godzinie listy roznościć ...