Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hehe u nas juz pierwsze zaskoczenia bylyzwlaszcza jak jedna laseczka urodzila w pol godzinki !!! po czym napisala smsa o tersci "NIGDY WIECEJ"
![]()
i ja dzis jakos spac nie moge;-) i zjadlam 2 parówki ale + bo bez chlebka wiec moze w biora nie pojdzie
znacie jakis dobry sposb na bezsennosc?bo ja od kilku dni chyba na nia cieprie...wrrr...
Mea Osi jak to w poł godziny urodzila? to chyba nie realne. Ale jesli nigdy wiecej to wnioskuje ze bez znieczulenia![]()

ojej pilnuj się kochana przystopujWitajcie dziewczynki
Przepraszam ale was nie nadrobie dzisiaj bo mialam ciezki dzien, normalnie mialam skurcze od rana przez jakies cztery godziny, juz bylam myslami w szpitalu ale przeszlo, tak sie przestraszylam ze dojsc do siebie nie moge i leze caly dzien
Milego wieczoru

czujemy czujemy:-)ja bardzo często wchodze i sobie czytam co słychać czy są nowe maluszki i jak porody przebiegaja no i oczywiście jakie macie samopoczucieJak tam styczniowki ?? czujecie juz presje ?? czy jeszcze na luzach do tematu podchodzicie ?? bo u nas w Grudniu sie worek juz rozsypal !! ja sama jestem ciekawa czy zahacze o grudzien czy styczenszczerze mowiac wolalabym styczen /dla dobra malej/ ale bedzie co ma byc
![]()
pozdrawiam![]()
ja boje sie że ja w grudnu urodze ale też musze myśleć pozytywnie bynajmiej M mówi że dam rade i urodze w styczniu:-)już weszłaś w 36tc bo 35tc skończyłaś:-)to dobrze że skurcze odpuściły pewnie sie szykuje już do poroduA z dobrych wiadomosci to taka ze mysz sie zlapala w pulapke i znowu moge spokojnie po domu kroczycNo i zaczynam 35 tydzien,nagroda za dziewieciomiesieczny dyskomfort zbliza sie wielkimi krokami i wczorajsze skurcze tez zniknely:-)
Milego dzionka kobitki

Jak tam styczniowki ?? czujecie juz presje ?? czy jeszcze na luzach do tematu podchodzicie ?? bo u nas w Grudniu sie worek juz rozsypal !! ja sama jestem ciekawa czy zahacze o grudzien czy styczenszczerze mowiac wolalabym styczen /dla dobra malej/ ale bedzie co ma byc
![]()
pozdrawiam
ps facet na zdjeciu w waszej liscie jest niesamowicie podobny do mojego kumpla![]()
i ja dzis jakos spac nie moge;-) i zjadlam 2 parówki ale + bo bez chlebka wiec moze w biora nie pojdzie
znacie jakis dobry sposb na bezsennosc?bo ja od kilku dni chyba na nia cieprie...wrrr...
dziewczyny wczoraj wieczorem dowiedzialam się,że jeśli chcę rodzić ze swoim D to oboje musimy mieć skończoną szkołę rodzenia.. a na szkołę rodzenia już jest za późno,bo w moim głupim miasteczku jest tylko jedna i powiedzieli,że przyjmują przed 30 tygodniem ciążywiecie jakiego doła złapałam? od początku byłam przekonana,że on będzie przy porodzie, że pierwszy malutką na ręce dostanie.. wiem jak mu zależało,żeby być przy nas
w ogóle do siebie innej możliwości nie dopuszczałam,a tu taka przykra niespodzianka!
![]()
teraz to już w ogóle jestem przerażona porodem,nie dam rady o nim myśleć nawet..
ostatnia szansa,to dać w łapę dla położnej i dla ordynatora..i to ciekawe czy wypali..
mam problem... od paru godzin boli mnie klatka piersiowa jak by ktos mi tam wszystko upychal na sile :-( miala tak ktoras z was??
Ja też wierzę, że to mozliwe, moja siostra urodziła tak trzecie i czwarte dziecko ;-) Jeśli tak miała Aga przy pierwszym to pogratulować - może rodzić dalej ;-)jak najbardziej jest to mozliweAga okolo 17 nam pisala na forum ze sie zle czuje i idzie sie polozyc ... ale o skurczach nic nie wspominala ... o 19.30 dostalam smsa ze chyba sie zbiera do szpitala bo sie cos dzieje a potem juz wiadomosc ze o 20.05 urodzil sie im syn
wiec ekspresowa sprawa !!!
tak tak bez znieczulenia![]()
zastanawia mnie jedno bo co jaki czas robić usg to rozmawiałyśmy juz tutaj no ale czas trwania usg to nie za długo 25 minut
mój gin stara się w miare szybko zrobić usg tzn.dokładnie ale nie za długo
i ostatnio tyle aby zobaczyć małego serduszko i szybko wage i koniec(bo też to usg było w odstpie 2 tygodniu od poprzedniego)ale ogólnie nie lubi za długo robic usg

i myślałam, że to już ale postarałam się trochę odczekać zwłaszcza że ostre skurcze puściły, ale co by było gdyby u mnie też miał być ekspres....
Nic tylko taką teściową zarąbać.;-)
Co do zajładania butów - masz super tesciową !!!
Moja ostatnio jak u niej bylismy i usłyszala ze porsze mojego fceta o zapięcie kozaków to fukneła na mnie - a Ty nie przesadzasz ??? ja grubsza od ciebie bylam w ciazy i jakoś mojego meza o nic nie prosiłam a juz napewno nie o zapięcie butów
Mój mąż fuknął na mamę w granicach przyzwoitosci a ja za drzwiami oczywiście się popłakałam![]()