ania98765
Fanka BB :)
Witam poniedziałkowo...
Uff...przebrnęłam przez weekend...tylko mną trzęsie jak pomyśle o następnym...

Pisałyście coś o cerze...hm...ja nie miałam problemu z cerą, ale teraz mam...na twarzy nie, jest ok, ale szyja, dekolt, ramiona i troche plecy...

tak sobie teraz myśle, że te krostki to zaczęły mi wychodzić chyba od 1 dnia ciązy...jak jeszcze nie wiedziałam że jestem zafasolkowana to już widziałam jakieś krostki i tak sie zastanawiałam od czego 

no to teraz wiem
Miałam dziś sen o dzidziusiu, śniło mi się, że urodziłam, ale nie wiem co

Wiecie co? Teraz mam przeczucie na chłopca, chociaż jeszcze kilka dni temu myślałam o dziewczynce. Chyba nie będę mogła polegać na swoim przeczuciu...

Uff...przebrnęłam przez weekend...tylko mną trzęsie jak pomyśle o następnym...

Pisałyście coś o cerze...hm...ja nie miałam problemu z cerą, ale teraz mam...na twarzy nie, jest ok, ale szyja, dekolt, ramiona i troche plecy...

tak sobie teraz myśle, że te krostki to zaczęły mi wychodzić chyba od 1 dnia ciązy...jak jeszcze nie wiedziałam że jestem zafasolkowana to już widziałam jakieś krostki i tak sie zastanawiałam od czego 

no to teraz wiem
Miałam dziś sen o dzidziusiu, śniło mi się, że urodziłam, ale nie wiem co

Wiecie co? Teraz mam przeczucie na chłopca, chociaż jeszcze kilka dni temu myślałam o dziewczynce. Chyba nie będę mogła polegać na swoim przeczuciu...

[/QUOTE]
no cóz
a tak ogólnie to o trzecim narazie nie myślimy chcemy przy dwójce no może kiedys ale narazie nie;-)