reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam Was serdecznie:-)
Wyspałam się jak nigdy, do tego dostałam rozwolnienia (po3 dniach kłopotów), żyć nie umierać:-):-):-)
Dzisiaj rodzinka u mnie na obiedzie więc spadam dalej do garów:-p
Podejrzewam, że kruszynka jeszcze się męczy tutaj niechetnie pomagają:sorry:
Do potem:-)

reklama
Witam w Drugi Dzień Świąt ....kurcze szkoda że te święta zawsze tak szybko zlatują :(

ja jeszcze dzielnie się trzymam ! całkowicie ograniczyłam wysiłek przez te dwa dni i nawet spojenie przestało mnie boleć ! także udało mi sie przeżyć święta w dwupaku ale wieczórkiem.....bierzemy się z Mężolkiem za serduszkowanie intensywne co by Małą już wygnac z brzuszka bo chce już miec ją przy sobie :tak: fajnie jakbym przed Nowym Rokiem urodziła - ale wiadomo wszystko w rękach Tego na Górze :tak:

Ja od tego jedzonka tez troszkę wieczorami puchne - musze chyba zacząć więcej pić ! musiałam nawet pierwszy raz pierścionki pozdjemować :szok:

Ide dalej się obijać :) dzisiaj z M mamy postanowienie calusi dzionej spędzić w łóżku objadając się mandarynkami i oglądając tv :tak: - fajnie że jeszcze jutro wolne juuuuuuuhuuuuuu :laugh2:

Klara - zazdroszcze że już Cypek przy Tobie ! Śliczny !!!

hej Kobitki

Dołączam do grona spuchnietych!
Przez 38tygodni nie puchłama, a teraz mam palce jak parówki!
No i nawet nie wiem jak sciagnac pierscionek i obraczke.

Widze ze nie próznujecie, jednak jakas produkcja na forum jest:)
ja jestem przejedzona i w ogole zasłodzona, na szczescie juz teraz jestem w domku i nigdzie sie nie wybieram, a tak to tylko od stołu do stołu od 2 dni. Fakt faktem nie musialam nic robic, mialam wszystko podane pod nos, ale juz mam dosc jedzenia.
Dzis juz chyba tylko mieta, bo w wigilie jadłam do 22giej, a wczoraj do 21wszej wiec dzis zamierzam skonczyc o 15 bo wlasnie jem poobiadowy deser jeszcze:)
ale cos czuje ze jednak sie to nie uda, bo za duzo dobrych rzeczy w lodowce czeka...:tak:
wypoczywajcie

Ostatnia edycja:
Hej Kobietki ;-) Witam w kolejny dzień totalnego lenistwa i obżarstwa:-D T. gra na x-boxie, Oliś siedzi obok niego i mu pada co chwilę wyrywa, a ja robię non stop kursy do lodówki:-D
Miłego wieczorka Wam życzę :-)

Hello dziewczynki
Melduje ze zyje i nadal jestesmy w dwupaku:-) Rozwalilam swoj komputer a dokladnie wylalam herbate na iego i padl a teraz mam jakis pozyczony ktory dziala kiedy chce wiec moge znowu zniknac.
No a puki mam okazje zycze wam wesolego ostatniego dnia swiat i szczesliwego nowego roku jakbym nie zdazyla:-) Nie nadrobi co u was ale postarm sie chociaz poczytac ktora urodzila i ile nowych malenstw mamy:tak:
Ja jak na razie czuje sie swietnie, przygotowalam wigilie i swieta i teraz sie relaksuje i nic nie wskazuje na to zeby maly mial teraz wyskoczyc:-) a pojutrze pryjezdza moja mama i jestem happy. Ok jesli bede miala mozliwosc to bede na biezaco.
Buziaki

Ide dalej się obijać :) dzisiaj z M mamy postanowienie calusi dzionej spędzić w łóżku objadając się mandarynkami i oglądając tv :tak: - fajnie że jeszcze jutro wolne juuuuuuuhuuuuuu :laugh2:
Wiesz Tysiolek, żarciem mandarynek małej z brzucha nie wykurzycie. :-p Do roboty się weźcie!!!

Ja też już bym chciała malutką mieć przy sobie. Wczoraj nawet baldachim wyprasowałam i jak na złość w jednym miejscu się przykleił mi do żelazka.:wściekła/y: Jest mała dziurka, ale nic nie poradzę. Chyba jakimś motylkiem trzeba będzie zatuszować sprawę.:-(

Szkoda, że od Kruszynki nie ma wieści. Mam nadzieję, że już tuli swoją córeczkę w ramionach.

Witajcie stycznióweczki !:-)
Melduję,że żyję i nie urodziłam, ale jestem przeżarta:szok:
Wróciłam do domu poświątecznych wojażach:tak:a jutro mamy gości po południu z moją ulubioną Olusią na czele -całe 4 miesiące słodyczy:tak::-D:happy:

A nie lepiej te 5 dni jednak poczekac? Jakoś tak wolałabym na waszym miejscu już urodzić w nowym roku.

Pusto tu dziś...chyba jednak zwyciężają nadal rodzinne biesiady i integrowanie się z męzami :-D

U mnie z integracją dzisiaj ciężko będzie :-p Zezwoliłam T. na drinkowanie, a po alkoholu to flak z niego będzie, a nie stercząca palma ;-):-p
Ale biesiadowanie jak najbardziej, a raczej wymiatanie wszystkiego z lodówki :-D Już nie mam siły jeść, a wciskam w siebie dalej :-p

reklama
A nie lepiej te 5 dni jednak poczekac? Jakoś tak wolałabym na waszym miejscu już urodzić w nowym roku.

Pusto tu dziś...chyba jednak zwyciężają nadal rodzinne biesiady i integrowanie się z męzami :-D

Ja bym czekała, nie wyganiałabym dzidzi ;-)Myślisz, ze jeszcze można jeść......?W sumie jakby nie odległość do lodówki to może bym i co zjadła.....:szok:

Do góry