Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
bo sama byłam w szoku jak zobaczyłam efekty (tzn tak na aparacie tylko)
jakby ufo zobaczył albo coś... Potem mi tłumaczył, że nigdy nie widział ciężarnego brzucha na żywo w akcji
Faceta zglebiło jednym słowem i chyba się trochę przestraszył hi hi

Też właśnie czytałam esemesy od sandry i nie do końca rozumiem dlaczego miała cc, chyba musimy poczekać aż się pojawi.Ta sobie myślę o sandrze...w sumie miała cc, bo dzidzi zanikało tętno tak? I była niedotleniona? Czy ja to dobrze rozumiem? No ale jak poznać, że coś złego się dzieje? Takie rzeczy to tylko w szpitalu pod aparaturą widać, tak?
Ciekawe dla czego nie masz KTG, ale co kraj to obyczaj - mój gin kazał mi po nowym roku przychodzić na KTG co drugi dzień.
Jak mam być szczera to będąc w ciąży z Olisiem nawet w dniu porodu nie liczyłam sobie ile trwają i z jaką częstotliwością występują 
Tylko co kilka minut sprawdzali tętno Młodego taką dziwną słuchawką przystawianą do brzucha ;-)
ale widzialam kilka takich sesji i super sprawa wiec koniecznie wklej swoje fotki do podziwiania:-). A z tym przerazonym fotografem sie nie dziwie bo u mnie tez juz kilka osob sie przestraszylo widzac moj krzywy brzuch
a ja zwykle mam teraz z prawej strony wiekszy
staram sie wkrecac ze to nic takiego jeszcze no bo ja chce po nowym roku rodzic
ale zobaczymy.

Strasznie chaotyczne były jej smsy
No, ale nic dziwnego... Teraz może już wie, ale nie będę jej pytać, bo Ona już w innym świecie 

Pochwalę się, że widziałam zdjęcie
:-)