reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witam dziewczynki po świętach:-D
wpadam dziś tylko na chwile zameldować się:rofl2::rofl2::rofl2:
Biedna Sandra- tyle się namęczyła. Ale najważniejsze, że maluszek cały i zdrowy już jest z nią. Ciekawe jak się trzyma Nadineczka?

Kacha wawa- najlepsze życzenie urodzinowe :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
WITAM:-)
Czas świąt milutko minął:-)

Widze że mamy świąteczne bobaski :-DJa też już chce:-p

KACHA WAWA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!

Chwała Bogu jesteście uff:laugh2:
Betinie dawaj się wykorzystywać tak, ja też muszę skończyć obiadek o 4 mają goście zawitać:tak: będę sobie niańczyć malutką Olusię :cool2:
Patrysiapoczekaj już do stycznia;-)

cześć sylwkasz:) jak się czujecie? :-)

A jest mi coraz ciezej, a samopoczucia nie poprawia ciagly kaszel i katar. Juz mam je ponad tydzien, a nie moge sie ich pozbyc. W dodatku zarazilam malza i jestesmy obecnie rodzina kichajaco-prychajacą :}
Ja nie puchne, spie niezle, ale rowniez odczuwam ruchy malenkiej duzo mocniej. Czasem potrafi zabolec. Przez nacisk glowki odczuwam bole na dole brzucha. Przez pobyt w szpitalu nie skonczylam prania i prasowania rzeczy wiec od jutra biore sie za to intensywnie. Tyle teraz porodow, kto wie kiedy i Ninka pojawi sie na swiecie ! Moja malutka tez ma czesto czkawki. Bardzo nam bylo milo na gwiazke, bo Ninka dostala pierwsze prezenty
smile.gif
gruby, mieciusienki i przesliczny kocyk - po prostu cudo, sukienke i bolerko biale
smile.gif
oraz karuzele Chicco taka wielofunkcyjna - sa tam melodie z muzyka klasyczna, odglosy natury i kolysanki, a najlepsze jest to, ze karuzela sama wykrywa placz dziecka i wtedy wlacza sie muzyczka, a zwierzaki zaczynaja sie obracac. Po okresie 6m. cala konstrukcje sie rozbiera i wciaz moze sluzyc maluszce do zabawy.

reklama
yol_a - ja też nie rodzę :-D
Byłam na zakupach... na allegro - nakupiłam pierdółeczek - pieluszki, szczoteczki, wkładki, pokrycia i pare innych drobiazgów.
Chyba reszta w aptece :tak:

Do góry