reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Śmiejcie się śmiejcie:-) Znalazłam listek Persenu i dalej ładuję może chociaż się drzemnie, ale teraz jest w skarpecie i trochę tłumi hałas. Do rana wypracuję metode cud miód:-)
To Pumpkin ma za chwilę Sylwester? Happy nowego jeru:-) Niech Ci się spełnią wszystkie marzenia i wszytskiego co najlepsze:tak::happy2: I polej co :tak:

na jakie znieczulenie sie decydujesz? Ja nadal mam z tym dylemat:sorry2:

Będzie spinal czyli podpajęczynówkowe, moja siostra anastezjolog tak mi doradziła (zresztą sama miała cc w tym (jeszcze!) roku)

Pasibrzuch - u mnie jeszcze ok 20 mintu do 2010 :)

Pumpkin - wiesz co.... u Ciebie bliżej 24.00 i ja specjalnie dla Ciebie tylko.. życze ci kochana abyś nigdy więcej nie spędzała sama Świąt i Sylwestra ani żadnej innej ważnej daty. No i aby Polcia gładko wyszła na świat i zmieniła Twoje życie na zawsze! ;-)

Dziękuję ślicznie! :-D Mam nadzieję, że nowy rok będzie przede wszystkim SPOKOJNY, czego sobie i Tobie i Wam wszystkim życzę. Do tego bezbolesnych i szybkich porodów oraz zdrowych, okrąglutkich i pięknych dzieciaczków!!

kaja po alkoholu jest jeszcze gorszy i gwałci:wściekła/y: Związałam mu ryj rajtuzą ale i tak otwiera japę:angry:
Mam Sylwester życia normalnie:happy2: Norma Co jeden to lepszy:sorry2:

Popuściłam przez Ciebie.....:sorry2:

No to Pumpkin wszystkiego naj w Nowyym Roku! Dziewczyno, oficjalnie możesz zaraz rodzić :-D

Morka, skąd Ty tego psa wytrzasnęłaś??? :-D

A ja stwierdzam, że mam wszystko w d..., nie chce mi się przed blok wychodzić o północy, idę pod prysznic i ładuję się w piżamkę. Zresztą małż padnięty, więc jakoś nie żal mi (biedak wczoraj wrócił przed 24.00 z popołudniówki, a dzisiaj wstawał o 3.30 na rano-ma prawo padać).

Paula ty się chłopem nie przejmuj do nas dołącz. Zaraz Pumpkin coś poleje mam nadzieję:tak: ( i nie będzie to to co popuściła) i będzie jeszcze weselej:-)
Nie ma jak babski cumber:-) Do 12 to się nas tu zbierze:tak:

Ja miałam się bawić w ornitolożkę, ale coś czuję, że jak mój T. w takim tempie będzie się raczył alkoholem to mogę o zabawie zapomnieć, bo co najwyżej ujrzę jakiegoś zwiotczałego, cherlawego koliberka :sorry2::-p
Zrobiłam sobie chwilową przerwę w imprezowaniu (czytajcie siedzeniu przy stole, patrzeniu jak chłopy w siebie alkohol wlewają i dokładaniu non stop czegoś sobie na talerzyk) i powoli zaczynam Olisia do spania szykować. Na szczęście dzisiaj wygląda na śpiącego :-D
Pumpkin szczęśliwego Nowego Roku, to już kilka minut zostało :-D A u mnie będzie godzinę później niż w Polsce, czyli najdłużej pozostanę o rok młodsza ;-):-p

paula - nie taki nastrój - kochana proszę... ;-) zaraz przejdzie mu na pewno... niemożliwe, że poszedł spać...
roxeen - ludziów naspraszałaś... no tyś dzielna babka ;-)jakoś celuj na tego 4 kurka :tak:
morka - ty nigdzie nie idź... zaraz z Pumpkin trzeba pierwszego szampana otwierać :-D
Kieliszki przyniosłam już

kieliszki_do_wina_0.jpg

reklama
Do góry