reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Hihihihihihi zostawić Was na chwilkę to już widzę, żeście się nabąblowały :-D:-D:-D
Chętnie bym z Wami posiedziała, ale jestem tylko z doskoku, tak kursuję między imprezką, Olisiem, a Wami ;-) Można powiedzieć, że jestem jak latawiec;-):-p

reklama
Kacha, chyba chciałaś powiedzieć LATAWICA!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Głupawki dostaję.... Mój komp zresztą też bo jakiś lini pionowych dostał....

Paula- a czemu ty przez dziurkę zaglądasz ? :confused: Olej go i zabieraj się za mandarynki!

Coś mi się zdaje, że od razu po 24.00 pójdę w kimono, bo już mi się oczy kleją. Pizza wstawiona do piekarnika, a mnie się jej odechciało :baffled: Tylko ja mam tak, że w ogóle nie mam apetytu?

To mi oddaj pizzę, bo ja mam ochotę ale jeszcze tyłka nie podniosłam, żeby coś w tym kierunku zrobić....

Od którego miesiąca wkłada się dzidzię w bujaczek? Nie wiem czy prać siedzisko czy jeszcze nie...

J asie tylko elduje w dwu paku , nie mam chumoru ide spac .
Wszystkim wa zycze szczesliwego nowego roku, szybkich porodow i zdrowych slinych maluszkow.

Kurcze, a ja mam apetyt na COŚ, ale kompletnie nie wiem na CO;-) Wiem tylko, że pochłonęłabym arbuza, ale ostatnio raz nam się udało upolować w Tesco, a później już nawet tam nie było. Tak siedzę przy stole, wcinam, zaraz pewnie pęknę, ale muszę znaleźć to na co mam ochotę:-)

roxeen - no brawo.... pieknie mu zrobiłaś.

i przysiadaj do nas... zaraz wyciągam szampana z lodówki :-D

dormark - usmiechnij się :tak:

reklama
Ale widzisz jak musiał to zrobił ;-) Podejrzewam, że jak tak ostro zakrapiana imprezka to wszystko by im smakowało :-D
Dormark powiedz nie kiepskiemu humorowi i główka do góry :-)

Do góry