reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

ciekawe kiedy córa sie obudzi bo juz strzelaja za oknem:zawstydzona/y:ciezka noc przed nami...
tez się tego boję ale mam nadzieje że po 12 będzie cisza i spokój ;-)

a ja już zaliczyłam awanture ze swoim.. :dry: powiedziałam, że jeszcze za wcześnie na serduszkowanie, że może lepiej poczekać do tej 23ej, żebym była spokojniejsza..
i focha strzelił! :dry: poszedł spać.co za ślimak no :dry::confused:
a ja mam ochotę włączyć smutne piosenki i zalać się łzami.
ależ horrrrrmonki buzują..
w życiu takiego rozrywkowego sylwestra nie miałam,ech.
ale się wymigał weź tam skocz na niego i nie daj mu spać ;-)

Nowy sms od Betii dokleiłam do ostatniego posta na watku smsowym, mysle ze na pewno zgarnie złoty medal:-)
Acha i tez zyczyła Wam Happy New Year!
ale super :-)

ja stwierdziłam że 1-go też nie rodzę weźcie sobie te medale ja nie chce jeszcze rodzić choć pewnie małą i tak przenoszę :-);-)

A niech Wam będzie, jestem LATAWICA :-D:-D:-D
to ja sikawica choinka co 5 minut do kibelka muszę zasuwać :wściekła/y:

reklama
morka pewnie kolejną kreację szykuje ;-)
paula - on się zaraz wynurzy z pokoju - zobaczysz :tak:

Kieliszki pomyte po witaniu roku w Bahrainie - zapraszamy ;-) Do otwarcia szampana pozostało już niewiele :tak:

kieliszki_do_wina_0.jpg

Mój mówi że za 20 minut 0:00 a ja "czy otwieramy piccolo ?:-D" a on "masz colę" :-Dto dopiero impreza ;-)

jeszcze mi przysłał z łóżka smsa z życzeniami noworocznymi i się nabija:sorry2: (siedzi metr ode mnie :sorry2:)

Paula a mojego widzisz nawet nie namówię na piccolo :-D

Nic to ja uciekam jeszcze raz szczęśliwego nowego roku !!!
sylwester.jpg

Ostatnia edycja:
Ale fajnie sporo nas tu dzis jest!:-) Jak imprezka to przyniosłam picolo, malutkie ale jest:)hihi

No to kobitki ja na 5min przed pólnoca chciałabym Wam złożyć najserdeczniejsze życzonka, żeby ten rok 2010 był dla Was wyjątkowo udany, żebyście mogły się cieszyć swoimi malenstwami. Zeby porody przebiegły gładko i sprawnie i żeby spełniły sie Wasze skryte marzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

reklama
Do góry