don_pedro
Fan(ka)
agbar - no właśnie się do tej 13-tki przymierzama ty kochana możesz jutro, zawswze będziesz miała 3 też
Czy ten lek homeopatyczny wówczas na porodówce nadal tak działa, że synuś na swój termin czeka? Czyli jeszcze 4 dni:-)
Malz moj przepowiada ze dzis sie zacznie....

A co do tego leku,to ja nie wiem...od czasu jak mi go podali to wszystko co sie dzialo sie zatrzymalo..;-)
agbar77 moje dni...a zwłaszcza noce też coraz dłuższe się wydają.... zwłaszcza jak 3.4 nocy lezy sie i patrzy to w sufit to w okno... ! dni tez do bani bo wychodzić już sama się boja - żeby gleby na śniegu nie zaliczyć a Małża co chwile w domku nie ma więc już nie mam co ze sobą zrobić...
własnie nalewam sobie wanne wody ....sole pachnące już wsypałam i ide oddac się relaksującej kąpieli z książeczką także do usłyszenia Kobietki![]()
mam nadzieje że ta kąpiel coś mnie rozluźni....
Ja korzystam z faktu ze mezul jeszcze pare dni w domu i go wyciagam na spacery...smieje sie ze go wyprowadzam jak psa ....
Mial miec wolne do 15go ale jak zwykle plany sie zmienily i musi isc od poniedzialku...no chyba ze urodze to nie pojdzie...pewnie dlatego tak mi wrozy porod na dzis albo jutro 
a z ta kapiela to niezly pomysl,moze tez sie pojde wymoczyc....

mam nadzieje że ta kąpiel coś mnie rozluźni....
kurcze aż sama jestem na siebie zła czemu nie ide na ten spacer czy nie biegam po domu sprzątając 
I na dodatek w szpitalu jest zakaz odwiedzin i porodów rodzinnych, więc będe sama, buuu...
Boli jak cholera!! To jest takie dziwne, że nawet nie wiem jak to opisać!!
... chyba zaczynam czuć się jak jakaś trędowata