Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nic nie oglądam... koło 20.00 jakieś plany mam dopiero na romansidła - tylko nie wiem co wybrać TVP1 czy TVN![]()
Witajcie Kochane,
ja już odchodzę od zmysłów.......serduszkuję, robię mega porządki, spacery, bóle mam, skurcze mam ale nic z tego nie wynika.............. jak jeździłam cały zeszły tydzień na ktg - też nic.............Nie mam odwagi jeszcze ale został mi chyba 1 sposób - olejek rycynowy z sokiem pomarańczowym............

Coraz Was wiecej. Karoli, nie jesteś sama... mnie też nachodzą od euforii do przygnębienia. Sama nie wiem co mi jest - raz tak, raz tak i też jem. Właśnie lecę po lody. Normalnie na początku ciązy tak nie miałam jak teraz.
Na wagę nie wchodzę - to już nie da nic i nic nie zmieni;-)
Moj G. ma cierpliwosc aniola do mnie
Ja to bym juz taka babe w dupe kopnela
Witaj w klubie;-)Tylko wiecznie bym coś jadła![]()

Może to sposób aby synek wyszedłJa to mam smaki jak podczas calej ciazy nie mialam...dzis mnie napadlo na piwo z sokiem.....Wypilam pol szklanki...Problem w tym,ze ja nie cierpie piwa....![]()

Ja to mam smaki jak podczas calej ciazy nie mialam...dzis mnie napadlo na piwo z sokiem.....Wypilam pol szklanki...Problem w tym,ze ja nie cierpie piwa....![]()

Może to sposób aby synek wyszedł![]()

A wiesz co? to ja tez sie napije.
Już widzę te newsy: pijane mamusie- Polki na porodówce;-)![]()

pewnie gdyby był to twój poziom nerwów spowodowałby, że Okruś już byłby na świecie. Tak musisz się z piwem męczyć i tak cięzko przewidzieć efekt 

Już widzę te newsy: pijane mamusie- Polki na porodówce;-)![]()
Na razie chyba oszalal ze szczescia...czka mu sie po tym piwie ze hoho
A to na zdrowie;-)
Epidemia pijanych Polek na porodowkach w Europie![]()
agbar - ja nie wiem czy to dobrze się stało, że teść wyjechałpewnie gdyby był to twój poziom nerwów spowodowałby, że Okruś już byłby na świecie. Tak musisz się z piwem męczyć i tak cięzko przewidzieć efekt
I jeszcze Karoli się opije przez to![]()
pycha. 
heh i tak jak agbar napisala w Europie
dobry przyklad dla Niemek i Wloszech:-)