reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Sylwia jesteśmy z Tobą!! Na pewno będzie dobrze!! Wierzymy w to!! :tak:

Patizgr witaj!! I powodzenia jutro!! Trzymam kciuki, żeby się udało wywołać :tak: Daj koniecznie znać nam jak poszło!! :tak:

Pumpkin i za Ciebie też będę trzymać kciuki!! :tak::-)
No i za Anulkę oczywiście też!! :tak::-D

Nie bójcie się Dziewczyny!! Wszystko będzie dobrze!!

A ja byłam na spacerku po całym dniu spania. Wciąż znaczę na różowo. Skurcze mam nieregularne, ale są...
Ciekawe co przyniesie jutro... :sorry2:
Choróbsko mnie łapie jakieś jak nic. Mam kaszel, katar, łamie mnie w kościach!! :no::-(
Może w nocy mi przejdzie... Oby!!
Zjadłam kolację i już czuję, że toaleta wzywa :baffled:

Dobranoc Kochane!!
Zmykam!!
Kolorowych snów :*

Sylwia muuusi byc dobrze, trzymamy kciuki, trzymaj się mamusiu!
Pumpkin brak mi słów, myślę o Tobie, powodzenia jutro!

żegnam się już laski idę do wyra...za ornitolożkę dziś robię:cool2::sorry2:

sms od sylwii
Mojego synusia zabierają do Łodzi, ma powiększone serduszko, módlcie się za mojego syneczka.

Kurcze tak mi ich żal, czemu takie maleństwo musi już na dzien dobry cierpieć. Dziewczyny wysyłajmy w ich stronę ciepłe mysli. To na pewno będzie wszystko dobrze tylko oby dali radę w rozłące i w tej niepewności.

to się zmartwiłam :-(
nie wiem czym grozi taki stan..ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. MUSI BYĆ DOBRZE !!!

ja już zmykam do łóżeczka :)
bo tam mi ostatnio to najlepiej :tak::tak::tak:

reklama
Do góry