Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dlatego mi tak zależało,żeby D był przy porodziemoim zdaniem taka pomoc partnera jest bezcenna. Nawet jeśli chodzi o zachowanie położnych, to myślę że obecność faceta ma na nie jakiś wpływ- jeśli się trafi na jakąś wredną, to zawsze facet do pionu taką sprowadzi
poza tym po co odbierać dla tatusia wspomnienia z takiego ważnego wydarzenia?
Jakoś do mnie nie przemawiają argumenty w stylu "Facet się bedzie Tobą brzydził, jak zobaczy te litry krwi między Twoimi nogami"albo "Wasz seks już nigdy nie bedzie udany, bo facet bedzie miał obraz porodu w głowie"..dużo osób mi w ten sposób odradzało poród rodzinny.
Ale ja się uparłam, D też chce.. i mam nadzieję,że przyda mi się tak bardzo, jak dla agigsm jej mąż ;-)

teraz sobie tak przypomniałam, że nasza sunia ma zawsze cieczkę, jak coś ważnego się ma wydarzyć
pierwszą miała na drugi dzień po tym, kiedy ją wzięliśmy, drugą na nasz ślub, a trzecią miała mieć w listopadzie i już weta pytaliśmy, co się dzieje, że jeszcze nie ma, a tu proszę-wiedziała, kiedy ma mieć cieczkę. Mam nadzieję, że to dobry znak i niedługo będziemy w domu już w czwórkę ;-)
wiec mysle, ze wszystko rozstrzygnie sie na porodówce, teraz nie ma co planować, bo zycie i tak swoje zrobi