Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Boże nie mogę przestać myśleć o Sylwii i jej malutkim, żeby tylko wszystko było dobrze.
Ale jak to się stało, że prenatalnie to przeoczyli![]()

w Maju ślub to trzeba dojść do siebie 

Oczywiscie twierdzil, ze szacuje wage indywidualnie na podstawie wielkosci brzuszka i zewnetrznego badania, ale jakos w to nie wierze ;-)
I odczuwa sie je wtedy duzo lzej i wiadomo kiedy przec 

Leniwym pindom sie po prostu nie chcialo
Oczywiscie poskarzylam sie i mam nadzieje, ze zwrocil im uwage, no bo sorry, zeby kobiete w zaawansowanej ciazy od sklepu do sklepu ganiac!!!
Poza tym oczyszczenie jelit robi maluszkowi wiecej miejsca, przez co ulatwia porod
Ja tam nie mam nic przeciwko lewatywie 

Boże nie mogę przestać myśleć o Sylwii i jej malutkim, żeby tylko wszystko było dobrze.
A robili jej prenatalne bo z tego co wiem to robią tylko w nielicznych przypadkach, zaawansowany wiek rodziców , skłonności genetyczne do różnych chorób itp. Mi np nikt nie proponował badań a Wam???Boże nie mogę przestać myśleć o Sylwii i jej malutkim, żeby tylko wszystko było dobrze.
Posiedziałam w wannie i nie przechodzi!Emilia011, a na Ciebie to chyba nawet byłby czas.
edit:
Morka, myślisz, że dzidziol posłucha?
Ale zaciskam nogi bo Macy przede mną w kolejce stoi!