• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniówki 2010 !!

Meh, zrobiłam to, co niejednej się już tu przytrafiło, czyli napisałam posta, po czym mi się skasował przy wysyłaniu, a nie dało się cofnąć już. :< Nie był bardzo długi, więc pisałam go w szybkiej odpowiedzi zamiast w notatniku i mnie pokarało, no trudno.

Chciałam tylko powiedzieć, że próbuję Waszą produkcję nadrobić i już jestem w połowie wczorajszego dnia. Super, że mamy kolejne dzieciaczki wśród nas. Mam nadzieję, że z synkiem Sylwii będzie wszystko w porządku...

Myśmy załatwili dzisiaj zgodę ordynatora na poród rodzinny, więc już jedna rzecz z głowy.

Tymczasem zmykam trochę ogarnąć mieszkanko. Do zobaczenia później!

reklama
Nie wiem gdzie wam to wklejać więc tutaj wklejam :)
Yol_a - znaczy się moja żona miała dziś CC i urodziła Filipka. Ma on 3400 gr, 58 cm długości i jest zdrowiutki :D 10/10
mąż Joli
Gratulacje!
Przez moment znów bym zawału dostała, bo pomyślałam, że skoro yol_a tu pisze to jak mogłam napisać, że urodziła,
Filipek dorodny - lekko pomyliłam jego wage - lecę edytowac;-)

dziewczyny e_milcia jest juz po cc :-)Adaś ma 55cm i 3900g z tego co ja zrozumialam :-)
Kolejny dorodny facecik - ale fajnie.

Normalnie słabne z emocji, zeżarłam już pełno czekolady aby się wzmocnić i nic :nerd::-D

Gosiu i mnie deprecha złapała że u mnie nic do porodu.:zawstydzona/y: Pozostaje Nam tylko czekać:sorry2:

u mnie podobnie!!! Żadnych skurczy, znaczy od jakiegos m-ca boli mnie jek na @, dzisiaj od rana czuję jak mały naciska na spojenie i już ledwo co kroka mogę zrobić!!! W tamtym tyg miałam taki różowy śluz przez 2 dnia i dalej nic.....
Już jestem troche zmęczona, sczególnie tym bólem spojenia.... ale trzeba czekać.
Już bym chciała mieć to za sobą :(

Nie wiem gdzie wam to wklejać więc tutaj wklejam :)
Yol_a - znaczy się moja żona miała dziś CC i urodziła Filipka. Ma on 3400 gr, 58 cm długości i jest zdrowiutki :D 10/10

mąż Joli
GRATULACJE DLA TATUSIA:-)

Normalnie szok:-Djak nikt nie rodził to nikt a teraz sypie się jedna za druga:-D

A tak wogóle to druga lutówka urodziła:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry