reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

ja też jutro mam wizyte u lakrza, tylko ja na 11. Ciekawa jestem co mi powie.+

Dziewczyny, tak mnie wszystko tam na dole boli, że jak mam zrobić kroka to chce mi sie płakać. Cały brzuch mam twardy, co jakis czas czuję tami mocny ucisk ale nie wiem tak naprawdę czy to skurcze czy nie :(
Powiedzcie mi czy kazdy skurcz boli czy skurcze to tez takie mocne uciśnięcia....??
Te własciwe skurcze bolą jak cholera. Ja jak za długo siedzę to tez nie mogę chodzić ale to więzadła;-)

reklama
Oglądając dziś tvn24 to mozna odnieść wrażenie, że cała Warszawa rodzi :-D i Poznań też :confused:
Tysiolek nie krępuj się na pewno znajdzie sie dla ciebie miejsce :-D

Oglądając dziś tvn24 to mozna odnieść wrażenie, że cała Warszawa rodzi :-D i Poznań też :confused:
Tysiolek nie krępuj się na pewno znajdzie sie dla ciebie miejsce :-D
Mi też wczoraj położna mówiła, że w tym tyg mają oblężenie:confused: Lepiej zaczekajmy:tak:
Andzia, wcale nie musi Ci nic więcej lecieć. Mi tylko raz pykło i pojechałam do szpitala bo to znaczy że wody się sączą i może dojść do infekcji. Jak już mnie wzieli na porodówkę to jeszcze mnie przebijali tak dużo było tych wód. Dlatego powinnaś zadzwonić do lekarza albo jechać.

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki.Brat mi podrzucił laptopa do szpitala .Teraz siedze i czytam o tej wadzie serca która ma mój synek jest to przełozenie naczyń.Czekamy ba decyzje kiedy bedzie mógł byc operowany.Narazie miał zrobiony zabieg ,który uratował mu zycie.Jutro wychodze ze szpitala i jade w koncu do mojego syneczka.Na miejscu mam nadzieje ze dowiem sie wiecej.Jest na oiomie i mozna tam wejsc tylko na chwile ,ale dla mnie to bardzo duzo ,abym mogła choc za rączke go potrzymac,bo nawet mi go nie dali po porodzie .Kocham całym sercem moją kruszynke i nie ma innej mozliwosci-musi byc dobrze.Jak bedzie na normalnym oddziale to zostane tam w hoteluzebym mogła byc przy nim cały czas.Staram sie odciagac mleczko aby pózniej mógł byc karmiony moim a nie sztucznym.Dziekuje za wasze wsparcie i prosimy jeszcze o modlitwe za zdrowie Oliwierka

sylwia - cieszę się, że się odezwałaś.
Trzymamy za was kciuki cały czas - zastanawiałyśmy się tu jak to możliwe, że taki problem był nie do wykrycia.
Najważniejsze, że już wiadomo teraz co i jak i jak mu pomóc. Wierzę, że wszystko zakończy się dobrze.:tak:

Sylwia cały czas jesteśmy z Wami:tak: Trzymaj się dzielnie. Napewno dacie radę:tak:
Ja wpadłam jeszcze sprawdzić czy nikt nie urodził?:-) ale widzę że chyba nie.
Narobiłam przysiadów i akcji zero:-) Trudno już nic nie robię bo mi się nie chce:sorry2: Trzymajcie się ciepło i nie rozsypcie się do końca do mojego powrotu:tak: Zostańcie chociaż w kilku dwupaczkach:tak: bo fatycznie luty przejdzie na styczeń:-) Buziaki i do napisania:-):tak:

Kacha wawa Oliwierek ma przełozenie naczyń,jesli orientujesz sie czy istnieje jakies forum na którym wypowiadaja sie rodzice dzieci z ta wada ,to bardzo Cie prosze o pomoc w znalezieniu i z góry dziekuje.Szukam wszelkich informacji na ten temat.

reklama
Kacha wawa Oliwierek ma przełozenie naczyń,jesli orientujesz sie czy istnieje jakies forum na którym wypowiadaja sie rodzice dzieci z ta wada ,to bardzo Cie prosze o pomoc w znalezieniu i z góry dziekuje.Szukam wszelkich informacji na ten temat.

sylwia - kacha_wawa już tu oferowała pomoc tylko nie wiedziałysmy dokładnie jaką wadę serduszka ma Oliwierek, myślę, że ona ci poda kontakty jak tylko się pojawi.

Do góry