Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie znowu dzisiaj żadnych objawów porodowych nie ma.
Poza tym, że boli mnie kręgosłup, głowa - 4 dzień i czyści mnie od niedzieli
Wszelkie skurcze ustały. Czym bliżej terminu, tym coraz bardziej mi się wydaje, że będę jak słonica - 2 lata - w ciąży chodzić
Dziewczyny jak się robi makaron z twarogiem taki jak dają dzieciom w przedszkolu. Moja córka sobie zażyczyła na obiad a ja nie wiem jak jej to zrobić![]()
Dziewczyny jak się robi makaron z twarogiem taki jak dają dzieciom w przedszkolu? Moja córka sobie zażyczyła na obiad a ja nie wiem jak jej to zrobić![]()
Czesc Dziewczyny. Ja tylko na chwile i z mala na kolanach, wiec przepraszam za brak polskich znakow, ale mam krotkie palce.:-(
Mamy z mala jakis problem. Ma drgawki, ktore polozna uznala za niepokojace. Musimy jechac z nia do szpitala.:--
-( Lekarz musi ja obejrzec, porobic badania. Tak mi z tym zle.:-
-
-( Trzymajcie kciuki.
Kaja, dziekuje za wsparcie. Takie na odleglosc, ale daje sile. Pozdrawiam.
Czesc Dziewczyny. Ja tylko na chwile i z mala na kolanach, wiec przepraszam za brak polskich znakow, ale mam krotkie palce.:-(
Mamy z mala jakis problem. Ma drgawki, ktore polozna uznala za niepokojace. Musimy jechac z nia do szpitala.:--
-( Lekarz musi ja obejrzec, porobic badania. Tak mi z tym zle.:-
-
-( Trzymajcie kciuki.
Kaja, dziekuje za wsparcie. Takie na odleglosc, ale daje sile. Pozdrawiam.