reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Anna_ajra gratulacje!
jak bedziesz miala chwilke pochwal sie swoim skarbem w galerii styczniowych dzieciaczkow

reklama
Witam!

Wczoraj mnie cały dzień tak jakoś głowa bolała, że nie mogłam dosłownie spojrzeć na monitor, bo mnie oślepiał i nie mogłam wzroku skupić. A musiałam na uczelnię jeszcze jechać, bo moi studenci kolokwium mieli do napisania i w sumie wolałam już nie przekładać na za tydzień, bo czasu coraz mniej. Zwłaszcza, że widzę kolejne już rodzą, więc kolejka pomału się przybliża.
Dzisiaj na szczęście już ok, bo wczoraj to już myślałam, że mnie rozłoży jakieś choróbsko.

Za to dziś udało mi się męża wyciągnąć po kolejne zakupy "do torby", więc pakowania ciąg dalszy. ;) Jeszcze muszę przeprać pieluszki tetrowe, tylko tak się zastanawiam, czy koniecznie trzeba je gotować, jak są nowe? Chyba wystarczy im 60 stopni, nie?

Idę nadrabiać zaległości z wczoraj. :) Miłego dzionka!

U mnie znowu dzisiaj żadnych objawów porodowych nie ma.
Poza tym, że boli mnie kręgosłup, głowa - 4 dzień i czyści mnie od niedzieli:sorry2:
Wszelkie skurcze ustały. Czym bliżej terminu, tym coraz bardziej mi się wydaje, że będę jak słonica - 2 lata - w ciąży chodzić:blink:

Dziewczyny jak się robi makaron z twarogiem taki jak dają dzieciom w przedszkolu? Moja córka sobie zażyczyła na obiad a ja nie wiem jak jej to zrobić:sorry2:

Ostatnia edycja:
U mnie znowu dzisiaj żadnych objawów porodowych nie ma.
Poza tym, że boli mnie kręgosłup, głowa - 4 dzień i czyści mnie od niedzieli:sorry2:
Wszelkie skurcze ustały. Czym bliżej terminu, tym coraz bardziej mi się wydaje, że będę jak słonica - 2 lata - w ciąży chodzić:blink:

Dziewczyny jak się robi makaron z twarogiem taki jak dają dzieciom w przedszkolu. Moja córka sobie zażyczyła na obiad a ja nie wiem jak jej to zrobić:sorry2:

astrid5, ja sobie właśnie uświadomiłam, że jestem w 10 miesiącu ciąży :-D:-D:-D ale mam nadzieję, że słoniowych 2 latek nie osiągnę :confused:

a co do twarożka, to ja robię taki, jak do naleśników: serek biały mieszam z żółtkiem i cukrem waniliowym, lekko podsmażam i na makaron :tak:

Czesc Dziewczyny. Ja tylko na chwile i z mala na kolanach, wiec przepraszam za brak polskich znakow, ale mam krotkie palce.:-(

Mamy z mala jakis problem. Ma drgawki, ktore polozna uznala za niepokojace. Musimy jechac z nia do szpitala.:-:)-:)-( Lekarz musi ja obejrzec, porobic badania. Tak mi z tym zle.:-:)-:)-( Trzymajcie kciuki.

Kaja, dziekuje za wsparcie. Takie na odleglosc, ale daje sile. Pozdrawiam.

Czesc Dziewczyny. Ja tylko na chwile i z mala na kolanach, wiec przepraszam za brak polskich znakow, ale mam krotkie palce.:-(

Mamy z mala jakis problem. Ma drgawki, ktore polozna uznala za niepokojace. Musimy jechac z nia do szpitala.:-:)-:)-( Lekarz musi ja obejrzec, porobic badania. Tak mi z tym zle.:-:)-:)-( Trzymajcie kciuki.

Macy trzymam kciuki.

reklama

Macy nie denerwuj sie. Wszystko bedzie dobrze. Trzymam kciuki i wysylam pozytywna energie.

Do góry