reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Czesc Dziewczyny. Ja tylko na chwile i z mala na kolanach, wiec przepraszam za brak polskich znakow, ale mam krotkie palce.:-(

Mamy z mala jakis problem. Ma drgawki, ktore polozna uznala za niepokojace. Musimy jechac z nia do szpitala.:-:)-:)-( Lekarz musi ja obejrzec, porobic badania. Tak mi z tym zle.:-:)-:)-( Trzymajcie kciuki.

Kaja, dziekuje za wsparcie. Takie na odleglosc, ale daje sile. Pozdrawiam.
macy jeśli nie zdązysz tego przeczytać to posłalam tez na telefon.
spokojniutko... to na pewno delikatny problem, który można usunąć prosto. Potrzebujesz osteopaty - poczytaj spokojnie to
Homosteopatia
Naprawdę myślę, że wiele płaczących dzieci to problemy osteopatyczne. Jeden niepotrzebny ruch położnej podczas porodu i mamy problemik. Spokojnie do naprostowania - jedna dobrą terapią.

Dziewczyny nie piszę tego jak laik - to akurat moja działka, ja wiem, że to pomoże.
Szukajcie takich pomocy. Będzie dobrze.

reklama
Cześć dziewczyny!:-D
Rzadko tutaj zaglądam, ale chciałam się pochwaliś moją córeczką.
Martynka jest już z nami od 01.01.2010 urodziła się o 18:45 przez CC. Waży 2900g, mierzy 52cm i otrzymała 10pkt!
Od wtorku jesteśmy już w domku i staramy się sprostać nowej sytuacji. Obecnie walczymy z nawałem pokarmu (dramat), który zdaje się już dzięki Bogu wyciszać.
Jak będę miała więcej czasu, to się odezwę.
Pozdrawiam!
Gratulacje

Czesc Dziewczyny. Ja tylko na chwile i z mala na kolanach, wiec przepraszam za brak polskich znakow, ale mam krotkie palce.:-(

Mamy z mala jakis problem. Ma drgawki, ktore polozna uznala za niepokojace. Musimy jechac z nia do szpitala.:-:)-:)-( Lekarz musi ja obejrzec, porobic badania. Tak mi z tym zle.:-:)-:)-( Trzymajcie kciuki.

Trzymam kciuki aby nie bylo to nic powaznego:tak:

Ja wrocilam ze spaceru z psem, i chyba mnie jakas lekka depresja lapie bo wszystko mnie denerwuje. Na mamie sie wyladowuje i jest mo glupio z tego powodu bo przyjechala tyle kilometrow i musi moje humory znosic:no: Pojechalam na plaze z nadzieja ze ochlone ale nie wiele pomoglo. Ide sie polozyc moze to pomoze:sorry2:

Macy będzie dobrze. :tak::tak:

Czy maleństwo miało szczepienie ostatnio? Albo gorączkę?

Macy będzie dobrze. :tak::tak:

Czy maleństwo miało szczepienie ostatnio? Albo gorączkę?

czechow, gdyby to było w Polsce stawiałabym też na szczepienia, ale to nie to. Malutka nie była szczepiona, stawiam więc na to co wyżej.
__
dodam, że moim celem nie jest straszenie nikogokowliek tylko poinformowanie o prostej rzeczy, która może pomoc maleństwom.
Szukajcie specjalistów osteopatii

Ostatnia edycja:

Macy duzo pozytywnych myśli dla Was:tak:

Gratulacje

Trzymam kciuki aby nie bylo to nic powaznego:tak:

Ja wrocilam ze spaceru z psem, i chyba mnie jakas lekka depresja lapie bo wszystko mnie denerwuje. Na mamie sie wyladowuje i jest mo glupio z tego powodu bo przyjechala tyle kilometrow i musi moje humory znosic:no: Pojechalam na plaze z nadzieja ze ochlone ale nie wiele pomoglo. Ide sie polozyc moze to pomoze:sorry2:
To normalne, jesteś rozdrażniona wiecznym oczekiwaniem, ja miałam tak samo, z Szymem pomylili mi termin o ponad 3tyg a ja czekałam jak na szpilkach:no: A mama jest pod ręką więc się na Niej wyżywasz, mojej też się niestety dostaje:no:

witam ponownie!
anna_ajra gratulacje!!!
Macy na pewno to nic poważnego i wszystko się wyjaśni, trzymam kciuki, bądź dobrej mysli!

no, powiesiłam juz firanki, umyłam podłogi, wyszorowałam kuchnię i schody:cool2:padam na pysk, a byłam tez z psem już dwa razy i już ledwo zipię, czekam na m aż wróci z pracy, to odkurzy dół bo ja juz chyba nie mam siły, idę jeszcze z psem na siusiu, może mi mózg dotleni i znajdę siły na odkurzanie, hehe albo w ogóle mi się odechce:-D

a z super wieści...tamtaram...brzuch mi opadł:-D:-D:-D:cool2:wreszcie coś się dzieje:-D:-D:-Djuuuupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-D:-D:-D a tak poza tym to nic wiecej:sorry2:

reklama
Witajcie laseczki:-D
zaopatrzona w 3 kg mandarynek nadrobiłam wczorajszy dzień z życia BB:-p:-D
i az musze sie pochwalic, bo dzis w nocy przespalam az 10 godzin_ niepamietam kiedy ostatni raz tyle spalam:tak::-D:-D:-D

Ja tez mam pytanie - czy Was też coraz bardziej i niżej boli spojenie?

nap.... jakbym cały czas robiła szpagaty, ale jak się rozruszam, to jest lepiej.

Wogule to jak coś mnie boli to tylko po lewej stronie:confused: i maluszek jak kopie to też bardziej na lewo. Jakiś lewus się szykuje:confused::-D

.
Bylam u lekarza, mialam to cudne badanie szyjki po ktorym do tej pory nie moge dojsc do siebie. Ja sobie nie wyobrazam jaki bol musi byc podczas porodu jak to badanie tak boli:no: no ale do rzeczy, w piatek o 19.30 mam sie zglosic na porodowke na wywolanie:-( co zrobic zeby samo sie zaczelo:-(
Ide dochodzic do siebie bo mnie caly brzuch i kregoslup boli:no:
Milego wieczoru

Proponuje męża do pomocy:tak:
To lekarze na wizycie robią też masaż:confused: brrr... myślałam, że tylko przy porodzie go się stosuje.
Zaczynam się bać następnej wizyty

Co prawda, mi ostatnio tylko badała szyjke i to bardzo szybko zrobiła, ale nie należało to do najprzyjemniejszych rzeczy, a potem miałam brązowe upławy przez całą dobę,. ale mówiła mi ze tak może być.

Ja z wiadomosc od Malgosi....:

"DZisiaj...o 10:15 przyszla na swiat nasza Corka-Jowita Malgorzata...:-) wazy cale 3550 g i mierzy 56cm:tak::tak:I jest najpieknieszym dzieciem na swiecie...."

dumny tatus:-)

Gratuluje tatusiu:tak:

cześć kobietki, mamuśki i wszystkie babki nie mam czasu normalnie żeby uśiąść na neta ciekawe czemu no nie? :-):-):-):-)

jeszcze obolała, ale pomału wracam do formy, nie wiem od czego zacząć tyle tu zmian na forum a tyle mnie nie było i już się pogubiłam no ale spróbuję coś nadgonić
pozdrawiam cieplutko:-D

jak się likwiduje suwaczki, bo mam tak jakby przeterminowane hi hi ???????

Jak znajdziesz chwilke, to czekamy na relacje z porodówki. Szczególnie ja- sąsiadko zza miedzy:-p:-D

Hej.Wpadam tylko na chwilke zameldowac ,ze bylam u mojego syneczka i jest cudowny:tak:Jutro jade rano ,zeby porozmawiac z pania kardiolog odnosnie operacji.Oliwierek od dzisiaj zaczął być karmiony mlekiem a nie kroplówkami i bedzie dostawał moje mleczko ,którego mam mnóstwo:tak:Trzymajcie kciuki za szybki termin operacji i zeby wszystko sie udało:tak:

Kacha wawa mój synuś ma przełożenie wielkich naczyń a nie pni,dziekuje Ci za link do forum :tak:

Sylwia, cały czas jesteśmy z Wami i trzymamy kciuki:tak::tak::tak:

Wczoraj stwierdziłam, że data 10.01.2010 byłaby fajna, ale nie wiem, czy moje dziecko dojdzie do tego samego wniosku :-D

Ha, ha, ha... mój mąż zobie zażyczył maluszka na 10-01-2010 bo on ma urodzinyi chce właśnie taki prezent w naturze :-D ale wczoraj- po głębszym zastanowieniu -stwierdził, że jednak nie chce z 10- go bo będzie leń:-p:-D

I moje pytanie do was: Jak myślicie, mogę w takich warunkach spokojnie przebywać z maluszkiem w pokoju, czy posłuchać rady teściowej i przyjąć jej zaproszenie??

decyzja nalezy do ciebie:tak:
Ja myśle, że powinnaś być tam, gdzie ty będziesz czuła się lepiej. . Po porodzie pewnie będziesz potrzebowała spokoju, a jak masz się stresować teściową- to chyba lepiej byc u siebie. Poza tym to bedzie dodatkowa motywacja dla meza zeby szybko skonczyl remont:tak: piszesz,ze tesciowa pali_ to chyba dym bardziej szkodzi niz odrobina kurzu:confused:

Wiesz co, rzeczywiście jest to dramatyczna historia - ale troszkę ją rozumiem - całą ciążę słyszała dziewczynka, dziewczynka - Ania bardzo chciała mieć małą dziwuszkę a tu taki "klops" - była przerażona i zawiedziona..... na szczęście po terapii i lekach zaakceptowała synka.... nikomu nie życzę takiej sytuacji

Cześć dziewczyny!:-D
Rzadko tutaj zaglądam, ale chciałam się pochwaliś moją córeczką.
Martynka jest już z nami od 01.01.2010 urodziła się o 18:45 przez CC. Waży 2900g, mierzy 52cm i otrzymała 10pkt!
Od wtorku jesteśmy już w domku i staramy się sprostać nowej sytuacji. /QUOTE]

Gratulacje:tak::tak::tak:

astrid5, ja sobie właśnie uświadomiłam, że jestem w 10 miesiącu ciąży :-D:-D:-D ale mam nadzieję, że słoniowych 2 latek nie osiągnę :confused:

:-D:-D:-D:-D:-D

Macy będzie dobrze. :tak::tak: kciuki zacisniete:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Do góry