reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Gosiekk- ach te nasze chłopy... rozczuliło mnie zachowanie twojego m. :tak:aż mi się łezka zakręciła- jakaś sentymentalna jestem ostatnio:-p:tak:

Jola24- oj, chyba psina czuje ze rodzisz:tak: zamiast czekać na skurcze- obserwuj pieska;-):tak:
a torba? co zaróżnica do ilu się spakujesz, czy do jednej, czy do dwóch?
Ja mam jedną dużą torbe, a do reklamówki wrzuciłam 3 butelki wody, bo u mnie w szpitalu nadal jest zakaz odwiedzin, więc niestety wszystko musze targać ze sobą.

A ja dziś pisałam o Morce, a ona jest już z dzidziusiem:-p:-D zapodziała mi się gdzieś w tym nawale porodów:-p:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Jola może zszyj razem torby i powiedz że to jedna ;-) .....może się tego punktu z 1 torbą nie trzymają ? bo przecież można mieć 2 torby wielkości 1 jakie to bez sensu :sorry2:

Gosieekk urocze ;-)

morki dobry humor nie ma końca, martwi się o ciebie andzia czemu nie urodziłaś i mnie nie wierzy, nadal jest głodna a , że ma córkę pewna nie jest bo nie sprawdzała - wierzy na słowo :-D:-D

GOSIEK uroczo:tak:a co do poduzki to spokojnie do 9 miesiącva nie jest potrzebna;-)
JOLA tzn idziesz już rodzić kciukaski:tak:

No a ja zaraz bede robić amu amu:-)

wrocilam od poloznej, oczywiscie nic ciekawego sie nie dowiedzialam, mam czekac a jak nic sie nie bedzie dzialo to w srode nastepna wizyta i zdecyduja czy mnie na wywolanie nie dac...
Dzidzia niby jeszcze nizej glowa (no jak nisko jeszcze mozna? :)) i moze w tym tygodniu moze w nastepnym (nie ma to jak gdybanie poloznej angielskiej....i wez tutaj czekaj spokojnie :)
kupilam sobie na poprawe humoru pilke do siedzenia i bede zaraz obczajac jak ja nadmuchac :) mam tez pic duzo herbatki z lisci malin ( 5 herbatek dziennie to malo niby?i tak efektow nie widze zadnych)polazilam i brzuszek mnie ciagnie bardzo ale przestanie jak sie zasiedze znow.
no nic ide rozpracowywac pilke milego dzionka.

Poczytałam wątek o porodzie na wesoło, pośmiałam się i popłakałam ze śmiechu i chandra wydaje się, że mi przeszła. Pasztet się piecze i nic więcej nie wylałam i nie zniszczyłam:tak: ale nie chwalę dnia...
Zapytałam wczoraj gina o lampkę wina jak już sie skurcze zaczną i skarcił mnie tak wzrokiem, że pożałowałam pytania. Jakiś niepijący pewnie.

Hejka Kobietki :-)
Agbar oj żebyś wiedziała zima rozkręciła się u nas na dobre i miasto jest normalnie wymarłe i sparaliżowane:-D
Patrysia trzymam kciuki, żeby akcja się sama rozkręciła :tak:
Jola nie stresuj się ;-) Za Ciebie też mocno trzymam kciuki:tak:

A ja dziś w nocy dostałam mega skurczy.... nóg :-D:-D:-D Normalnie tak nagle mnie chwytały i tak długo trzymały, że nie wiedziałam co jest grane. Może ja stopami urodzę:confused::-p:-D

reklama
A ja nie wiem co sie dzieje, bo nie mam totalnie sily:szok::szok::szok: Co sie chwile rusze to pozniej musze odpoczac. Chyba, ze tak sie sily na porod akumuluja:confused:
Ze cialko samo sie oszczedza przed wysilkiem.

Do góry