Dorciaa
Fanka BB :)
ja się tak czułam od świąt męczyło mnie chyba same wstawanie a teraz jakiś power mam i chęci sama nie wiem skądDorcia ja Cie podziwiam z tym sprzataniem. Powinnam brac z Ciebie przyklad. U mnie syf doslownie. Chyba jak mnie skorcze dopadna to zaczne sprzatac przed szpitalem, zeby mlego do w miare czystego mieszkania przyprwadzic
Poza tym ja poki co to wstalam, zjadlam sniadanie, wykapalam sie, wytoaletowalam i na razie czuje sie jak po godzinie intensywnego aerobikuMusze odpoczac.

mój jest pośladkowo i też ma być cc, pytałam gina czy przed samym porodem robią usg a on, ze nie i że wyczują przy badaniu jak jest położony palcamiDziewczyny kiedy miałyście robione ostatnie usg w ciązy?Pytam bo mój mały ułożony jest miednicowo i jest to wskazaniem do cc ...wolę się nastawić na jedno rozwiazanie.Czy teraz to już pewne ,że będzie cc?Czy jeszcze bedą robic usg przy jakiejś okazji żeby sprawdzić czy sie nie obrócił główką do dołu?Jak myslicie jakie są jeszcze szanse na obrót?I jeszcze coś mnie martwi ,ze nie dostałam zadnego skierowania na cc tylko wpis do ksiązeczki ,ze jest takie położenie.Czy to wystarczy później na Izbie Przyjeć.![]()

idę teraz troszkę na tivi