Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I mówisz, że to mija? Matko normalnie na nic nie mam siły - tylko spać z Misią mam ochotęAgagsm tak samo miałam po porodzie, że nic nie chciało mi się gotować i najchętniej spałam, ale jakoś w końcu to się unormowało :-)
Bo ja już podejrzewałam, że się w tej ciąży tak rozleniwiłam, że teraz nic mi sie nie chce
Ojejciu bidulka - wenflon w główce:-(No ale jak mus to mus - trzymajcie się kobitki i wracajcie do domku!hej ja nadal na porodówce![]()
miałam jutro wyjść ale Mała ma jakies zakazenie odemnie złapała - coś tam cvr - wewnatrz maciczne - ma bidula wenflon w glowie i podaja jej przez 4 dni antybiotyki - mam nadzieje ze na tym sie skończy![]()
z karmieniem ciezko -niby cos tam ciagnie ale glodna i tak ryczy![]()

maliny to proponuję na tort urodzinowy , bo porodu nie wywołałyMatko kochana zAgatka poważnie nie urodziłaśa te maliny, olejki rycynowe, sexy i inne? nic nie dziala
![]()
powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Hmm a może ja też ten olejek rycynowy kupie i może coś podziała
AGATKA może też spróbujesz![]()
Ja mam i owszem na 2 cm i brak szyjki i dla równowagi brak akcji porodowejach bo ja już sama nie wiem jestem troche skołowana bo ja myslałam że chociaż na ten 1 cm mam rozwarcie a tu nic a ja taaak bardzo bym chciała miec moje malenstwo ze soba a ten olejek może chociaż by zapoczął to rozwarcie bo tak pewnie wogóle nie ruszy![]()

emilcia - przesyłam uściski.... kurcze jakby tak dalo sie cie schowac tu u nas az by poszli...każda rodząca powinna miec mozliwosc przyjęcia gora 2 osob i to z zaznaczeniem kto to ma byc
też się ciesze, że u nas nie ma odwiedzin

Heh jedne to by chciały w ciązy dlużej pochodzić, a już urodziły, a inne to chodzą w tej ciązy i nic na nie nie działa i urodzić nie mogą - masz ci los pokręcony
Może pogadajcie poważnie z córką co by już wyszla i się pokazała![]()
hej ja nadal na porodówce![]()
miałam jutro wyjść ale Mała ma jakies zakazenie odemnie złapała - coś tam cvr - wewnatrz maciczne - ma bidula wenflon w glowie i podaja jej przez 4 dni antybiotyki - mam nadzieje ze na tym sie skończy![]()
z karmieniem ciezko -niby cos tam ciagnie ale glodna i tak ryczy![]()

No w sumie w takiej sytuacji, to trzeba zabrać wszystko od razu. Ale jak masz męża do taszczenia tobołków, to chyba nie problem.Kubiaczka pisze:Nadarienne niby fajne rozwiązanie położna podpowiedziała, ale z drugiej strony. My z mężem będziemy rodzić razem. Więc jak już będzie po akcji porodowej to nie będzie miał ani jak, ani czasu aby pojechać do domu po dodatkowe rzeczy. Z prostego powodu nie ma prawka.
Dobra kobitki, zegnam sie z wami na jakis czas, jeszcze ostatnie przygotowania i drzyjcie polozne ...Nadchodze!!!!
Trzymajcie sie cieplutko:-)
Aaaaaa!! Teściowie tu idą
A mówiłam, że nie życzę sobie ich odwiedzin!!!
Już mi ciśnienie się podniosło!!!!!
Kuźwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a jutro mija mój ostatni termin... :-( dupa...
Tez juz zastanawiam sie nad tym olejkiem... 
Bo w wiekszosci szpitali tak jest... U mnie tez nic nie zapowiada porodua jutro mija mój ostatni termin... :-( dupa...
Sprzatam, serduszkuje, myje podłogi na kolanach, chodze na spacerki z córcia...Tez juz zastanawiam sie nad tym olejkiem...
Ja mam propozycje dla tych, które nie chca odwiedzin w szpitalu;-) Ja bym powiedziała, ze jest zakaz odwiedzin przez ta grypę wstretną i juzBo w wiekszosci szpitali tak jest...
Wiem, ze u mnie tak było, ale czy jest dalej zakaz?! Nie wiem, ale co tam... wszystkim powiedziałam, ze jest zakaz i bede miec swiety spokój:-)