Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam
mam pytanko, czy leci Wam zolty sluz??
bo niewiem czy to normalne przed porodem czy poprostu mam infekcje
Ale jeśli masz tyle objawów to może ten czop był "kropką nad i" i wkrótce się u Ciebie rozkręciIVI wiesz nie nie było w nim nic krwi:-( po prostu taka konsystencja jak białko jajka tylko że nieprzezroczysty!i bardzo dużo tego było
Więc wyczytałam w necie na mądrych stronach że taki czop może odejść i na dwa tygodnie przed porodem![]()
Nas wczoraj wypuscili ze szpitala. Mala depresje zalapalam bo po pierwszej dobie dali mi dziewczynki juz na sale a ja obolala, brzuch rozciety..a dziewczynki cala noc plakaly..ale kolejne noce juz troszke lepsze. Dzisiejsza noc tez byla ciezka, pierwsza w domu, spalam poltorej godziny. Dokarmiam dziewczynki sztucznym mlekiem i jakies zaparcia sa..Ogolnie sa slodkie i taaakie kochane;-) Ale chyba nie do konca zdawalam sobie sprawe ze az tak nasze zycie sie zmieni! Mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie coraz lepiej, my poznamy kruszynki, one nas i bedzie ok. No to uciekam bo zaraz karmienie! A i schudlam 14kg, juz tylko 6 zostalo ale czuje ze szybko poleci
Ty się kochana faworkami nie opychaj tylko na porodówkę śmigaj![]()

Agbar, stawiam że w nocy się zacznie u Ciebie:-)

:-)