reklama

Styczniówki 2010 !!

Cześć dziewczyny ;-)

Anulka
witaj z powrotem rzucili Cię w szpitalu na głęboką wodę ;-) niedługo na pewno sobie wszystko poukładasz i będziesz jeszcze mieć czas by zajrzeć na BB ;-)

Czechow wejdz na listę tam pisze ile urodziło ile jeszcze nie ;-):tak:

Widzę ze się niektóre rozkręcają i będą kolejne maluszki :-)

reklama
czechow - ja nierozpakowana, ja!! ;) a tak serio to wg wyliczeń macy spakowanych zostało 56 dziewczyn :-) wiec znaczna większość ;) tylko że chyba ta większość dnie spędza na szorowaniu podłóg albo myciu okien bo się mało udzielają :-D

Hmm możliwe... Może to moje myślenie życzeniowe i widzę tylko te posty które mówią o dzieciaczkach.... już mi nawet córka mówi że za długo ta siostrzyczka w brzuchu jest....

Oj obyś miała racje bo ja już nie mam siły chodzic jak hipkaZobacz załącznik 195028

twoja hipcia jest zabójcza:-D:-D:-D:-D:-D

Witam Was kochane!!! Serdecznie Was całuje i dziekuje za wszystkie gratulacje. Ale wysyp widze! No ale wkoncu styczen!:-D Nas wczoraj wypuscili ze szpitala. Mala depresje zalapalam bo po pierwszej dobie dali mi dziewczynki juz na sale a ja obolala, brzuch rozciety..a dziewczynki cala noc plakaly..ale kolejne noce juz troszke lepsze. Dzisiejsza noc tez byla ciezka, pierwsza w domu, spalam poltorej godziny. Dokarmiam dziewczynki sztucznym mlekiem i jakies zaparcia sa..Ogolnie sa slodkie i taaakie kochane;-) Ale chyba nie do konca zdawalam sobie sprawe ze az tak nasze zycie sie zmieni! Mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie coraz lepiej, my poznamy kruszynki, one nas i bedzie ok. No to uciekam bo zaraz karmienie! A i schudlam 14kg, juz tylko 6 zostalo ale czuje ze szybko poleci:tak:

Anulka, witaj po rozpakowaniu. Powolutku wszystkiego się nauczysz. A waga super:tak:

A tak z innej beczki ile jeszcze zostało nierozpakowanych ?? Zaczynam odnosić wrażenie że już niewiele

Tak na moje oko to gdzies połowa aktywnych, trzeba by było zerknąc na liste mamusiek:-p:-D ale jest weekend, więc wszystkie nierozpakowaneprzytulają się dziś do swoich m. , a rozpakowane- do dzidziusiów:tak::-D
Mój m. też niedługo wraca z pracy, to was opuszcze az do poniedziałku:tak:

anulka - witaj serdecznie! poukładacie sobie wszystko i pójdzie dobrze :tak:
co do listy spakowanych to ja jednak myślę, że połowa mało jest aktywna i tak więc potem masz czechow takie odczucia - słuszne wg mnie.

Witam Was kochane!!! Serdecznie Was całuje i dziekuje za wszystkie gratulacje. Ale wysyp widze! No ale wkoncu styczen!:-D Nas wczoraj wypuscili ze szpitala. Mala depresje zalapalam bo po pierwszej dobie dali mi dziewczynki juz na sale a ja obolala, brzuch rozciety..a dziewczynki cala noc plakaly..ale kolejne noce juz troszke lepsze. Dzisiejsza noc tez byla ciezka, pierwsza w domu, spalam poltorej godziny. Dokarmiam dziewczynki sztucznym mlekiem i jakies zaparcia sa..Ogolnie sa slodkie i taaakie kochane;-) Ale chyba nie do konca zdawalam sobie sprawe ze az tak nasze zycie sie zmieni! Mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie coraz lepiej, my poznamy kruszynki, one nas i bedzie ok. No to uciekam bo zaraz karmienie! A i schudlam 14kg, juz tylko 6 zostalo ale czuje ze szybko poleci:tak:
Oj te pierwsze dni muszą być ciężkie ale szybko będzie lepiej:tak:
Mój M mi mówi, że za dużo jem:no: A ja jestem głodna:-(

Pożegnałam właśnie znajomych i jestem. Za chwilę American Beauty na tvn - uwielbiam ten film.
Ja też mam wrażenie że już większość się rozpakowała, ale to raczej większość z tych aktywnych.
Agbar na bank to dziś jest ten dzień:tak:

A ja znów mam skurcze, ale tym razem od godz. 13-14:tak: co 20-30 minut...
Ale nawet w wannie nie przeszły... wiec moze w koncu:confused:Zas se robie nadzieje, ale staram sie nie nakręcać:-p;-)heh... oby, oby!!!

Choc pewnie zas jutro napisze, ze przeszło na dobre i nic z tego!:-p

lilka29 - też będę go oglądać :tak: pewnie prasując pościel do łóżeczka, ale zawsze ;-)

Asiowo - trzymam kciuki za kolejne dzieciątko z 10-01-10! :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry