Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)dobrze że jeszcze kilka zostało bo nie było by co czytać 

z reszta chce sie z córcia pozegnac chociaz, a przeciez w srodku nocy jej budzic nie bede

i tez ciagle jem... wszystko co mam pod ręka
;-)
Będzie super :-)
U mnie w szpitalu non stop są porody!! Od 19 przywieźli 3 dziewczyny co urodziły! A na porodówce jest 9 

Znajomości w końcu się przydadzą ;-)

Jest jakiś plus tej mroźnej zimy, miejscowi boją się z domu wychodzić i w sklepach są błogie pustki, że na spokojnie można sobie między półkami pochodzić ;-)
I dobrze, przynajmniej jeszcze jakiś czas będzie względny spokój w domu, bo przy dwójce to ja chyba spokój tylko w WC będę miała 

a ten śluzik to taki "normalny", gęsty? czy galaretowaty? Bo "myster" CZOP może chyba być lekko żółtawy.. ale zwykły śluzik chyba nie powinien... A kiedy masz kontrolę u gina?
Ja Ci powiem że mam lekką infekcję i ginka zapisała mi globulki, żeby wyleczyć ją jeszcze przed porodem..
dokladnie trudno mi to stwierdzic , bo wsiaka w wkladke, ale mysle ze jest gesty
a co jesli to infekcja i urodze??
dziecko sie zarazi??
ja mam wizyte 12 i musze godz jechac do lekarza, a jestem w 39 tyg wiec w kazdej chwili tez moge urodzic