Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agbar jesteś jeszcze ??
jak sytuacja ??

Moja mama tez tak na marginesie ma 0+ i 4 dzieci wykarmila... no ale i bez tej wiedzy chyba czlowiek ma na tyle pod sufitem, zeby nie uwierzyc w takie teorie 
Najgorsze jest to, ze ledwo sie ruszam, brzuch napecznialy, to wtedy moje dziecie sobie najwieksze harce urzadza

Ja jestem straszna panikara
i potrzebuje, zeby ktos mnie do pionu zawsze stawial, a najlepiej to niech sie na mnie wkur... jak panikuje, to od razu mi przechodzi;-)
i wracam szybciutko do normalnosci;-)
Oby nie do lutego. Oj jak tu cichutko
Chyba nasze panie poszły oglądac "Słodki listopad":-):-)

Hej ,dzisiaj dowiem sie kiedy Oliwieruś bedzie operowany.wtedy zostane juz w hotelu dla matekk jesli uda sie załatwic miejsce ,a jak nie to chocby pod mostem,byle blisko mojego niuniusia.
Gratulacje dla kolejnych rozpakowanych
Kobietki mnie przez chwilkę nie było, bo latałam na stację po słodycze i owoce i dopiero wróciłam :-)

dobre byly te slodycze? 

Cicho wszedzie glucho wszedzie.....
Wylazlam z lozka...od 12ej skurcze nie daja spokoju,od jakiejs godziny sa coraz czestsze,a teraz leje sie ze mnie rozowe COS...Wstalam i chodze i siedze bo na lezaco skurcze staja sie mocno upierdliwe...I tak sobie mysle czy dotrwam do 9ej?Bo na te godzine mam kontrole;-)A teraz to kurde ciemno,sypie snieg jak glupi i pewnie drogi zasypane po kolana....Nic,zrobie sobie herbaty,wezme ksiazke i poczekam czy sie akcja rozwinie.....
A dzis ma moja babcia urodziny,szkoda ze Alzheimer nie pozwoli jej sie cieszyc ewentualnym dzisiejszym prezentem.....Chyba ,ze prezent zas se robi dowcipy....
dopisek 4:17
Ojjjjj boliiii....mysle,ze to jeszcze nie boli tak jak bedzie...Auc...Na razie skurcze co 9 minut...czekam......
Dziś kończą malowanie i kładzienie podłogi drewnianej. Wygląda na to, że remont kuchni leci powoli do końca ;-)
To musi być w końcu to ;-)
Kubiaczka skonsultuj to na psim forum może - będziesz miała pewnośćIvi, Paula Wszystko fajnie pięknie po tym teście, ale na ten moment to się zaczynam zastanawiać, czy to co nam zaproponowała ma to coś w ogóle w spólnego z pozytywnym szkoleniem psów. W końcu nieodpowiednim szkoleniem można bardziej zepsuć psa, tymbardziej że to jednak Terier. Ale mam nadzieje, że nie zostałam naciągnięta.![]()
Kubiaczka skonsultuj to na psim forum może - będziesz miała pewność