Pasibrzuch
Fanka BB :)
A! mój M ma bardzo fajny dowcip, po tym haśle sąsiadki "to pani jeszcze chodzi" mój kochany małżonek stwierdził "widzisz? już od dawna ci mówię, że powinnaś się kulać"
kochany, nie? ;-)
kochany, nie? ;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kochany, nie? ;-)
niezle. Ciekawi mnie też waga Tymka bardzo.... w 33 tyg gin mowil koło 3 kg, że ma... wydawało mi się to mało realne, że tak dużo.
ale 23 dziennie... matko jaki ruch w interesie
się tam jakoś z Borciem musisz wcisnąć 

A! mój M ma bardzo fajny dowcip, po tym haśle sąsiadki "to pani jeszcze chodzi" mój kochany małżonek stwierdził "widzisz? już od dawna ci mówię, że powinnaś się kulać"kochany, nie? ;-)

Ja już wpadłam w taki nastrój, że stwierdziłam, że nie mogę się przewrócić na śniegu, bo problem by był, gdybym została na plecach, bo to jak z żuczkami i biedronkami - musiałabym machać kończynami, żeby się przewrócić na brzuch, a i tu nie wiadomo jak by było ;-) chyba, że jak w reklamie,przebiegałby żubr i mi pomógł![]()
kciukaski mocne i dawaj dawaj znac :-)dziewczynki mam 3cm rozwarcia, a po wizycie u ginki i badaniu mam skurcze co 8minut i to tak silne, że doktorka nie dała rady zrobić usgledwo doszłam do domu tak mnie w krzyżu łomocze. dostałam skierowanie do szpitala bo akcja porodowa już jest właściwie rozpoczęta, ale poczekam sobie do wieczora- zaraz sprzątniemy z D dom i obejrzymy "Słodki listopad" .
Co by się nie działo-mam dziś jechać na IP przez te moje łożyskobo jest coraz gorsze.
Będę relacjonować-nie opędzicie się ode mnie :-) może stwórzcie oddzielny wątek "SMSY OD PAULI":-) bo zaśmiece tamten właściwy :-)
![]()
czuje że już w szpitaluagbar przestala pisać albo się nasiliło i nie ma jak dotrzeć do kompa albo juz na autobanie :-)

Trza teściowej słuchać...Kaja mnie wypuscili tak szybko z patologii bo już zaczeli łoża na korytazu stawiac ... a żeby było smiesznie - na patologii pokoi jest ok 20 i kazdy 3 osobowy
sama nie wiem jak sie wstrzele teraz na tą porodówke ....
może poczekam na za rok ..w koncu tesciowa mówiła ze mam 2 lata w ciazy chodzic![]()

dziewczynki mam 3cm rozwarcia, a po wizycie u ginki i badaniu mam skurcze co 8minut i to tak silne, że doktorka nie dała rady zrobić usgledwo doszłam do domu tak mnie w krzyżu łomocze. dostałam skierowanie do szpitala bo akcja porodowa już jest właściwie rozpoczęta, ale poczekam sobie do wieczora- zaraz sprzątniemy z D dom i obejrzymy "Słodki listopad" .
Co by się nie działo-mam dziś jechać na IP przez te moje łożyskobo jest coraz gorsze.
Będę relacjonować-nie opędzicie się ode mnie :-) może stwórzcie oddzielny wątek "SMSY OD PAULI":-) bo zaśmiece tamten właściwy :-)
![]()
Kto wie... może agbar przegonisz ...